Most a gyakorlatban mennyire veszik szigorúan a közterületi maszkviselést?
Figyelt kérdés
halottam meg olvastam (itt a GYK-n is) rémtörténeteket, de jelenleg mi a gyakorlat? El merjek egy fagyit nyalni közterületen?2021. ápr. 29. 13:07
2/16 anonim válasza:
A mi városunkban pl nem nézik, mióta kötelező egyszer nem volt rajtam, és már nem egyszer találkoztam rendőrrel az utcán.
3/16 anonim válasza:
étkezéshez le lehet venni - mindig is kivétel volt! a fagyizás is étkezésnek számít.
4/16 anonim válasza:
hármas: Akkor húsvétkor miért bírságoltak egész családokat közterületi étkezésért Balatonfüreden?
Vagy ez helyi szabályzás akkor?
5/16 anonim válasza:
Amikor majd maszk nelkul fogsz maszkalni es talalkozol egy rendorrel vagy kozteressel, azonnal ki is fog derulni a valasz.
Szabaly szerint hordani kellene ...
6/16 anonim válasza:
Ez jogos kérdés, mert ha a fagyis kinyithatott, akkor nem szabadna bírságolni a fagyi közterületen történő elfogyasztása miatt. Ha pedig szabályellenes a közterületi fagyizás, akkor miért engedték kinyitni a fagyiárusokat? Aki ott megveszi egy ostyatölcsérben a fagyit, az nem tudja hazavinni és otthon megenni!
7/16 anonim válasza:
Elsetalhatsz a parkoloba es beulhetsz az autodba, hogy elfogyaszd a fagylaltot ... de amugy poharban es hotarto dobozba is lehet kerni a fagyit ... es meg az ostyat is hazavihetd.
8/16 anonim válasza:
Goldmund: karácsony előtt Székesfehérváron esténként a Belváros tele volt forraltborozókkal, nappal meg egy 17 éves srácot 5000 forintra büntettek, mert bele mert kortyolni egy üveg kólába.
9/16 anonim válasza:
4: lehet helyi szabályozás.... Az önkormányzatok hatáskörében van a maszkviselési szabályzat. Van, ahol csak a sűrűn lakott részeken kötelező (nálunk, XII. kerület) - és van ahol az egész kerület/város/falu teljes területén.
10/16 anonim válasza:
6: kb. napi szinten fagyizunk a Kelenföldi pályaudvarnál az ERdősnél. Tömegek állnak sorba, és fagyiznak, már több hete. Még rendőröket is láttam sorba állni.
Soha senkit nem vegzáltak.
Ugyanez Kelenvölgyben az Édes Álom előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!