Kötelező lesz maszkviselés utcákon vajon mindenki felveszi akkor utcákon? Mindenhol ott lesznek rendőrök?
Nem fognak minden sarkon állni, de a nótorikus szabályszegőket ha megcsípik akkor lehet megbüntizik. Nyilvánvalóan a rendőr mérlegelésén is múlik. Szóval ha megfogadsz pár tanácsot:
- SOHA ne vitatkozz a rendőrrel!
- Legyél normális, tisztelettudó, együttműködő.
- Ne háborogj, ne hőzöngj, nem a kollégák hozták a szabályokat, de az a dolguk hogy betartassák mindenkivel.
- S vedd fel a maszkot ha ez a szabály, ne a kiskapukat, kibúvókat keresd.
Nem fogja minden ember felvenni, mert népünk kipcsak harcos nép. Menni fog a:
"Nekem jogom van, de kötelezettségem nincs, csak neked van!" cirkusz 1000-el...
Márpedig én a kiskapukat fogom keresni.
Én nem vagyok hajlandó ezeket betartani és ha vannak kiskapuk akkor ki isfogom azokat használni.
Az 1.-esnek igaza van. Ha ba....szakodsz a rendőrrel a birságon túl még be is vihet, ha nagyon lázadozol.
Húzd fel azt a kur...va maszkot, tartsd be a szabályokat és akkor nem fog vegzálni senki.
Az előbb voltam boltban, gyakorlatilag az utcán a legtöbb emberen nem volt maszk, azonban a boltban mindenkin volt.
Utcán nem sok értelme van. Melegíti az ember arcát télen.
En meg direkt szeretek elvegyulni. Es a mocskos pofajukba rohogni, hogy erintjetetlen vagyok ha rajtam a maszk! Szoval nem sikerult kibaxni a Magyarral gyikok!
Ahhozkorabban kell felkelni hogy egy magyarral kicsessz!
Jo koran! A Magyar a jeghatan a rozmar faxan is elen rohogve!
Mar csak azert is tulelo modba kapcsol ezerrel! Ti meg odafent megszivtatok a kis tervetekkel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!