Most már bárki kaphat oltást. Miért vannak még korlátozások?
Aki akarja, beoltatja magát, aki nem, vállalja a kockázatot.
Miért nem nyitunk ki mindent?
8: foglalsz egy időpontot holnapra, és mehetsz is. Ez már két hete így van.
Persze ha válogatós vagy, akkor így jártál. A lottós hasonlatod pedig nagyon sántít.
Két dolog.
Hiába mindenféle vakcina, kellene 6 millió beoltott....
A másik, aki kísérleti nyúlnak gondolja azokat, akik beoltatják magukat, attól csak annyit kérdeznék, ha majd elkapja a covidot, annak is lesznek ám komolyan elhúzódó, vagy még nem ismert mellékhatásai!!!
Üdv egy covidon átesett...
"Persze ha válogatós vagy, akkor így jártál"
Ha meg nem oltatod be magad, akkor te jártál így.
12: kéne, csak nem mennek az emberek... így nem várhatunk örökké
13: kinek mondod? Én már voltam.
"aki nem, vállalja a kockázatot."
Annyira végtelenül buták vagytok, oltásbeszarik. Csak egy olyan felosztásban vagytok képesek látni a világot, amiben vagytok ti meg az oltottak/védettek és senki más.
Súgok: felőlem megdögölhetnél covidban nyugodtan, nem téged féltelek, amikor belátom, hogy sajnos még fenn kell tartani a korlátozásokat. Tudom, hogy most nagy vagány vagy, de amikor majd elkerülhetetlenül elkapod a fertőzést, te vagy a haverjaid bizonyos részének kórházi kezelésre lesz szüksége. Akkor már kevésbé lesztek vagányok és nem fogjátok elhessegetni. Minden szándékosan oltatlanul maradó, kórházba kerülő birka rontja azoknak a túlélési esélyeit, akik úgy szorulnak ápolásra, hogy felelősek voltak, de pl. nem kaphattak valamiért oltást és úgy fertőződtek meg.
Na ezeknek az embereknek az élete fontosabb végtelenszer a tietekénél.
#11 Honnan veszed hogy nekem gondom van az oltással? Már a második adagot is megkaptam.
Ettől még MÁSOK nem kapták meg pedig szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!