Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most már bárki kaphat oltást....

Most már bárki kaphat oltást. Miért vannak még korlátozások?

Figyelt kérdés

Aki akarja, beoltatja magát, aki nem, vállalja a kockázatot.

Miért nem nyitunk ki mindent?

2021. máj. 11. 15:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

8: foglalsz egy időpontot holnapra, és mehetsz is. Ez már két hete így van.

Persze ha válogatós vagy, akkor így jártál. A lottós hasonlatod pedig nagyon sántít.

2021. máj. 11. 16:07
 12/17 anonim ***** válasza:
36%

Két dolog.

Hiába mindenféle vakcina, kellene 6 millió beoltott....

A másik, aki kísérleti nyúlnak gondolja azokat, akik beoltatják magukat, attól csak annyit kérdeznék, ha majd elkapja a covidot, annak is lesznek ám komolyan elhúzódó, vagy még nem ismert mellékhatásai!!!

Üdv egy covidon átesett...

2021. máj. 11. 16:26
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

"Persze ha válogatós vagy, akkor így jártál"

Ha meg nem oltatod be magad, akkor te jártál így.

2021. máj. 11. 16:29
 14/17 A kérdező kommentje:

12: kéne, csak nem mennek az emberek... így nem várhatunk örökké

13: kinek mondod? Én már voltam.

2021. máj. 11. 16:35
 15/17 anonim ***** válasza:
40%

"aki nem, vállalja a kockázatot."

Annyira végtelenül buták vagytok, oltásbeszarik. Csak egy olyan felosztásban vagytok képesek látni a világot, amiben vagytok ti meg az oltottak/védettek és senki más.

Súgok: felőlem megdögölhetnél covidban nyugodtan, nem téged féltelek, amikor belátom, hogy sajnos még fenn kell tartani a korlátozásokat. Tudom, hogy most nagy vagány vagy, de amikor majd elkerülhetetlenül elkapod a fertőzést, te vagy a haverjaid bizonyos részének kórházi kezelésre lesz szüksége. Akkor már kevésbé lesztek vagányok és nem fogjátok elhessegetni. Minden szándékosan oltatlanul maradó, kórházba kerülő birka rontja azoknak a túlélési esélyeit, akik úgy szorulnak ápolásra, hogy felelősek voltak, de pl. nem kaphattak valamiért oltást és úgy fertőződtek meg.

Na ezeknek az embereknek az élete fontosabb végtelenszer a tietekénél.

2021. máj. 11. 16:37
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
"Jelenleg 600 ezer regisztrált vár még oltásra." Az a 600 ezera Phizerre vár. A többi vakcinából már több van ke´szleten, mint a beoltott regsiztrált. Ha nem válogatsz 2 nap alatt megkapod az oltást
2021. máj. 11. 19:11
 17/17 anonim ***** válasza:
51%

#11 Honnan veszed hogy nekem gondom van az oltással? Már a második adagot is megkaptam.

Ettől még MÁSOK nem kapták meg pedig szeretnék.

2021. máj. 11. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!