Mi értelme annak,hogy aki tünetmentesen de bizonyítottan átesett a covid fertőzésen csak pénzért kaphat oltáskártyát és 4 havonta meg kell újítania?
Logikát miért keresel benne? Ahogy az összes fidder intézkedésnek, ennek is két célja van: még inkább keretek közé szorítani az embereket és korlátozni őket a szabadságukban, valamint még több pénzt lenyúlni valami értelmetlen projekttel, amit majd persze valami haver cége nyer el és sokszorosan túl lesz árazva.
Itt mindkét feltétel teljesül, így mi a további kérdés? Nyilvánvaló hogy semmi értelme nincs. De a magyarral ezt is meg lehet tenni, ahogy mindent IS meg lehet a magyarral tenni, hát megteszik.
ha bizonyítottan átesett a covid fertőzésen akkor van pozitív tesztje - mert ez ami bizonyítja - és máris nem kerül neki pénzbe.
Oda kellene figyelni a szövegre mert nem volt bonyolult. 4-féle ember van most az országban. 1. nem volt covid fertőzött sem és beteg sem. 2. beteg volt és a fertőzését teszttel ki is mutatták 3. fertőzött volt, de nem volt beteg, a fertőzését teszttel kimutatták 4. fertőzött volt, de mivel nem volt beteg, így nem készült róla teszt, nincs rá bizonyíték.
Ilyen vagyok én is. Minden valószínűség szerint én kezdtem a családban, mert én voltam először beteg. A gyerekem utánam 2 nappal lett beteg. Mivel hamar felgyógyultunk, szimpla megfázásnak hittük és akkor derült ki hogy tévedtünk, amikor a gyerekemnek eltűnt a szaglása. Ezután őt tesztelték rögtön, covid pozitív volt, mindenki karanténba került. A karantén miatt a család többi tagját nem kellett rögtön tesztelni, nem volt fontos. Mire mi is le lettünk tesztelve az eredeti megbetegedéstől már 3 hét eltelt, a tesztem negatív lett.
Vagyis nekem, ha nem akarok védőoltást, akkor egy ellenanyag vizsgálattal kell bizonyítanom, hogy átestem a betegségen, mivel éppen úgy lehet az is hogy tévedtünk és még sem voltam fertőzött. Köztem, aki a 4. csoportba tartozik meg a szomszédom között, aki az elsőbe, semmi különbség nincsen abban, hogy egyikünknek sincsen pozitív koronavírus tesztje és egyikünk sem akar védőoltást beadatni. Azért kell az ellenanyag vizsgálatot elvégeznem, hogy bizonyítsam, a szomszédommal szemben nekem nem is kell.
"ha bizonyítottan átesett a covid fertőzésen akkor van pozitív tesztje - mert ez ami bizonyítja - és máris nem kerül neki pénzbe."
"Azért kell az ellenanyag vizsgálatot elvégeznem, hogy bizonyítsam, a szomszédommal szemben nekem nem is kell."
Akkor akinek van ellenanyag tesztje,annak nem kerül pénzbe a kártya ??
Illetve a tünetmentességnek mi köze ehhez amit összehadoválsz ? Mert most arról szól a fáma,hogy akinek nem voltak tünetei,de bizonyítottan átesett a fertőzésen csak annak kell fizetnie a kártyáért !
És akkor egy ún. ellenanyag vizsgálattal kiderül, hogy egy éve koronavírusos volt-e az ember?
De akkor még nem voltak az azóta előjött változatok, azzal mi van? Azokaz még elkaphatja, aki 1 éve az akkorival volt beteg.
Mellesleg, szerintem érdemes lenne fogyókúrára használni ezt a vírust, mert az étvágytalanság/szagérzéketlenség arra jó volt, így utólag.
Megint van egy gumicsont amin rágódtok. Lényeget nem látjátok, pedig kiveri a szemeteket! Hatalom építés megy, meg a népek sarokba szorítása!Háború van! Vegyétek már észre! Amikor az erőszakhatalommal ellenetek csinálnak dolgokat, meg ellenetek hoznak törvényeket, akkor azt nem nevezném békének!
Hipnotikus médiáról nem is beszélne...
2: van még legalább két kategória:
5.: beteg volt, de nem volt tesztelve. Ismerek olyat, aki lázzal, köhögéssel, íz- és szaglásvesztéssel otthon kihúzta teszt nélkül. A háziorvosa nem küldte tesztre, de a tünetek alapján biztos, hogy COVID.
6: be van oltva
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!