Nem felháborító, hogy a mellékvonalokon csak 40-50-el mennek a vonatok a 21. században?
Figyelt kérdés
Minimum 100-al kéne, hogy menjenek a fövonalakon meg minimum 180-na.
Ez a 21. század. A német autópályán amikor 200-al megyek, a vonatook csakúgy elhúznak melettem, itt meg egy biciklis is lehagyja a vonatokaz
2021. máj. 11. 11:56
3/18 anonim válasza:
21. századba minek a vonat, inkább arra gyúrjunk, mint mindenkinek lehessen kocsija, mint Amerikában
4/18 A kérdező kommentje:
3: Sokaknak nincs jogosítványa
2021. máj. 11. 12:08
5/18 anonim válasza:
"A német autópályán amikor 200-al megyek, a vonatook csakúgy elhúznak melettem, itt meg egy biciklis is lehagyja a vonatokaz" Ezt aközben álmodtad miközben a helyesírási szótárat tanulmányoztad?
6/18 A kérdező kommentje:
5: . Kijavít ez a hülye helysírásjavító
2021. máj. 11. 12:14
7/18 anonim válasza:
Egyelőre legyen mi menjen 100-al.....vagy a Bz-k repesztjenek ennyivel?
8/18 A kérdező kommentje:
7: Hát ez az- Nz-k: a 21. században? A vasúttörténeti parkban lenne a helyük
2021. máj. 11. 12:20
10/18 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy. Én nyugis ember vagyok, esetenként kifejezetten jó, hogy nem rohan Mindig minden.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!