Mi számít terasznak?
Figyelt kérdés
Június 12en lenne a lagzink ha akkor már fogják engedélyezni. Viszont azt is még mondták, hogy augusztusig oltatlan csak teraszra mehet. A lagzink helyszíne egy tóparton van, egy rendezvény "házban" de nem tudjuk terasznak minősül e, ugyanis falai vannak, az ablakok vannak elhúzva.2021. máj. 11. 09:41
1/7 anonim válasza:
KB akármi, ami az épületen kívül van és nem közterület.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom megértetted-e, de a korlátozások azért vannak, hogy ne terjedjen a vírus, ami egyébként amikor terjed, más emberek kínkeserves halálát okozza.
Értem én, hogy te kiskaput keresel, meg amolyan jó vidéki parasztként semmit nem értettél meg a járványból (lagzit szeretnél, amit MINDEN rendes emeber ellenezne), menyasszonytáncot, meg milliós bevételt az emeletes tortavágás után, de még egyszer szívből ajánlom, gondold át újra, mit is akarsz.
3/7 anonim válasza:
Akkor járnál el felelősségteljesen, ha oltatlant meg se hívnál. Ezt most közölheted előre, addig bőven van idejük oltásra.
4/7 anonim válasza:
Felelőtlen önző viselkedés ilyenkor esküvőt tartani nagy számba.
Szégyen
5/7 anonim válasza:
Jajj megjelent a szánalmas rettegőkommandó! Nem unjátok még hogy egy olyan "járványtól" vagytok megijedve amiről az emberek 98%a nem is tudna csak a médiából? Senkit nem érdekel a vírus, ti nyugodtan retteghettek meg bezárkózhattok.
6/7 anonim válasza:
Rettegőket tarkón kell lőni. Én még törvényt is hoznék erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!