Kathi Béla mikor edzés közben homofóbnak számít az alábbi kijelentése miatt?
https://www.youtube.com/watch?v=pxYL8qP1i1g
Ezzel voltaképpen mire céloz? Arra hogy aki homoszexuális az nem lenne képes felemelni ekkora súlyt? Vagy mégis miről szól ez? Miért pont a melegek? Miért határozza meg valakinek a fizikai erejét hogy melyik nemhez vonzódik?
Nem céloz semmire. Megmutatja, hogy kb. annyi esze van, amennyi kívülről látszik, mert az izmok már az agyát is összenyomták.
De pl ez a faszi (Kai Green) vélhetően tud annyit mint ő miközben meleg
"annyi esze van, amennyi kívülről látszik,"
Ha nem tudnád, sikeres, diplomás üzletember
És miből diplomázott?
A sikeres üzletember meg gondolom annyit tesz, hogy van pár edzőterme, amit eladnak a sporteredményei.
Pedig szerintem ez ennyire egyszerű. Egy Palik László edzőtermét, vagy Hosszú Katinka, Darnyi Tamás úszósuliját alapvetően a tulajdonos ismertsége adja el.
Ahogy többé kevésbé rendszeres látogatóként én látom, egy edzőteremhez alaptőke kell, amiből berendezed, néhány dekoratív recepciós, és néhány vállalható tudású személyi edző.
Meg persze jól ki kell találni, hogy hol is legyen.
Igen, meg ezeket ott is tartani, megtalálni őket és rendesen megfizetni mert amint kapnak egy jobb ajánlatot azonnal dobbantanak, ugrani ha elromlik egy gép megjavítani. Én Dunakeszin jártam edzeni évekig egy konditerembe. Azt láttam hogy a tulaj állandóan ott van, mindent maga csinál a legapróbb dolgokig a bevételt meg egyből forgatja bele a vállalkozásba. Ha valami tönkremegy azonnal ugrik és csinálja meg. Folyamatosan fejlesztve volt, modern csilli villi volt jó sok géppel és súllyal, de látszott az emberen hogy állandóan dolgozik a feleségével együtt. A recepciósok alkalmatlansága végett vagy azért mert nem tudták egyszerre fejleszteni és azokat is fizetni, ki kellett rúgdosniuk.
Ha vállalkozásod van állandóan ott kell lenned fejben mert mindenki ott próbál lehúzni ahol csak tud. Utána már a pultban is ők álltak. És egyébként lehet hogy a Kathi Béci-nek egy két gyúrós haverja aki elérhető távolságban lakik oda fog járni edzeni, de azért ez nem fog eltartani egy konditermet. Én pl keresztbe kasul laszarnám kié a terem, mert az érdekel mennyire jól felszerelt sporteszközökkel és mennyire tiszta körülmények fogadnak az edzéshez.
Be kell látnod hogy önmagában a név egy jól menő vállalkozáshoz kevés, mint erdőtűzben a mókuspisi.
"Ahogy többé kevésbé rendszeres látogatóként én látom, egy edzőteremhez alaptőke kell, amiből berendezed, néhány dekoratív recepciós, és néhány vállalható tudású személyi edző.
Meg persze jól ki kell találni, hogy hol is legyen."
Jah ez jól hangzik, csak az ördög a részletekben rejlik.
A lóvának meg kell lennie különben borul a bili. Kib@szott sok kiadása van egy konditeremnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!