Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kathi Béla mikor edzés közben...

Kathi Béla mikor edzés közben homofóbnak számít az alábbi kijelentése miatt?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=pxYL8qP1i1g

Ezzel voltaképpen mire céloz? Arra hogy aki homoszexuális az nem lenne képes felemelni ekkora súlyt? Vagy mégis miről szól ez? Miért pont a melegek? Miért határozza meg valakinek a fizikai erejét hogy melyik nemhez vonzódik?

2021. ápr. 26. 15:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
Most elképzeltem hogy egy rúzsozott páva tűsarkúban súlyt emel. :D
2021. ápr. 26. 15:27
 2/19 anonim ***** válasza:
40%

Nem céloz semmire. Megmutatja, hogy kb. annyi esze van, amennyi kívülről látszik, mert az izmok már az agyát is összenyomták.

De pl ez a faszi (Kai Green) vélhetően tud annyit mint ő miközben meleg

[link]

2021. ápr. 26. 15:55
 3/19 anonim ***** válasza:

"annyi esze van, amennyi kívülről látszik,"

Ha nem tudnád, sikeres, diplomás üzletember

2021. ápr. 26. 16:12
 4/19 anonim ***** válasza:
69%

És miből diplomázott?

A sikeres üzletember meg gondolom annyit tesz, hogy van pár edzőterme, amit eladnak a sporteredményei.

2021. ápr. 26. 16:30
 5/19 A kérdező kommentje:
Na azért ez így ennyire szerintem nem egyszerű.. Hogy eladja a neve oszt jónapot. Bár távol álljon tőlem hogy védjem mert egy alja homofóbnak tűnik.
2021. ápr. 26. 16:35
 6/19 anonim ***** válasza:

Pedig szerintem ez ennyire egyszerű. Egy Palik László edzőtermét, vagy Hosszú Katinka, Darnyi Tamás úszósuliját alapvetően a tulajdonos ismertsége adja el.

2021. ápr. 26. 16:45
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem hátrány de ha hülye vagy és nincsen üzleti érzéket akkor nem fog menni, egyszerűen csődbe megy és kész. Ha te elhiszed azt a maszlagot miszerint ez olyan baroma egyszerű akkor neked sincsen sokkal több sütnivalód és úgy fog kicsúszni a lábad alól a talaj hogy öröm nézni.
2021. ápr. 26. 16:51
 8/19 anonim ***** válasza:

Ahogy többé kevésbé rendszeres látogatóként én látom, egy edzőteremhez alaptőke kell, amiből berendezed, néhány dekoratív recepciós, és néhány vállalható tudású személyi edző.

Meg persze jól ki kell találni, hogy hol is legyen.

2021. ápr. 26. 16:57
 9/19 A kérdező kommentje:

Igen, meg ezeket ott is tartani, megtalálni őket és rendesen megfizetni mert amint kapnak egy jobb ajánlatot azonnal dobbantanak, ugrani ha elromlik egy gép megjavítani. Én Dunakeszin jártam edzeni évekig egy konditerembe. Azt láttam hogy a tulaj állandóan ott van, mindent maga csinál a legapróbb dolgokig a bevételt meg egyből forgatja bele a vállalkozásba. Ha valami tönkremegy azonnal ugrik és csinálja meg. Folyamatosan fejlesztve volt, modern csilli villi volt jó sok géppel és súllyal, de látszott az emberen hogy állandóan dolgozik a feleségével együtt. A recepciósok alkalmatlansága végett vagy azért mert nem tudták egyszerre fejleszteni és azokat is fizetni, ki kellett rúgdosniuk.

Ha vállalkozásod van állandóan ott kell lenned fejben mert mindenki ott próbál lehúzni ahol csak tud. Utána már a pultban is ők álltak. És egyébként lehet hogy a Kathi Béci-nek egy két gyúrós haverja aki elérhető távolságban lakik oda fog járni edzeni, de azért ez nem fog eltartani egy konditermet. Én pl keresztbe kasul laszarnám kié a terem, mert az érdekel mennyire jól felszerelt sporteszközökkel és mennyire tiszta körülmények fogadnak az edzéshez.

Be kell látnod hogy önmagában a név egy jól menő vállalkozáshoz kevés, mint erdőtűzben a mókuspisi.

2021. ápr. 26. 17:12
 10/19 A kérdező kommentje:

"Ahogy többé kevésbé rendszeres látogatóként én látom, egy edzőteremhez alaptőke kell, amiből berendezed, néhány dekoratív recepciós, és néhány vállalható tudású személyi edző.

Meg persze jól ki kell találni, hogy hol is legyen."

Jah ez jól hangzik, csak az ördög a részletekben rejlik.

A lóvának meg kell lennie különben borul a bili. Kib@szott sok kiadása van egy konditeremnek.

2021. ápr. 26. 17:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!