Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják azt sokan, hogy...

Miért mondják azt sokan, hogy manapság nem a papír számít?

Figyelt kérdés
Egy olyan egyszerű kérdésben, mint a lakcím is csak a problémázás van. Nem elég, hogy én leírom, hogy éppen hol lakok, hanem lekérdezik a nyilvántartásból, hogy egy papírdarabra mit adtam meg valamikor egyszer. Egy ilyen egyszerű dolog is ennyire bürokratikus. Jobban tudják nálam, hogy én hol lakok éppen!
2021. máj. 4. 16:22
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Hú..
2021. máj. 4. 16:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak azok mondják, akik még sosem fogytak ki a papírból fosás közben. A papír igenis számít.
2021. máj. 4. 16:28
 3/6 anonim ***** válasza:
96%

XD

Ezt egy bizonyos végzettség meglétére vagy hiányára szokták mondani.

2021. máj. 4. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

nem úgy értik kedves kérdező, hanem a végzettségre

pl én ismerek 150 ezer Ft nettót kereső 2 diplomást és millárodos szakmunkásképzőt végzett embert (nem a mészárost)

2021. máj. 4. 16:43
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 : Épp erről van szó. Az a fontos, ki mit tud. Nem az a fontos, mi van a bizonyítványában. Annak sem kellene fontosnak lennie, hogy 10 évvel ezelőtt mit írtak egy csöppnyi papírcetlire. Ahogy a szaktudás is megvan ellenőrzés nélkül, úgy a lakcímét is mindenki jól tudja önállóan is!
2021. máj. 5. 10:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért mondják sokan, de félreértik a világot.

Az sajna egyre inkább a papírokra igazolásokra, tanúsítványokra épül.

2021. máj. 7. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!