Már megint kezdik lejáratni magukat. Karácsony: Orbán kövér, dk kínai vakcina bénázása Jakab parizeréről már nem is beszélve stílusa. Fekete Győr interjú.
Ebben a válaszodban is csak a Fideszt szapulod, de egy építő jellegű pozitív dolgot se írsz az ellenzékről.
Egyébként 26 éves vagyok nem kapok SZJA- mentességet te kis tudatlan senki, ha már te is sértegetsz :)
2021. máj. 11. 00:40
12/34 anonim válasza:
Jakabozol, meg parizerezel pl. Ezeken kívül valami építőjellegű kritika? Karácsony azt mondta Orbán hogy kövér. Gondolom most már nem tudsz aludni egész éjszaka. Jakabnál meg egyből a parizert hozod föl. A krumpli miért maradt ki? :) Olvasgasd még többet a fideszes hirportálokat! Van még mit tanulnod. Néz körül egy kicsit jobban, hogy hol (melyik országban) mennyi a minimálbér, és itthon mennyi. Olvasgass utána ,hogy Fletó mennyit tolvajkodott( Elkotródhat ő is…) , és vesd össze azzal amik most vannak… De ha neked ez jó, akkor áldásom rá. Én befejeztem mára. :)
2021. máj. 11. 00:46
13/34 A kérdező kommentje:
Fletó eltakarodhat.
Na ebben legalább egyetértünk!
Nekem a baj, hogy parizerrel, kövérezéssel nem lehet program az ellenzéknek :)
Szép álmokat neked is :)
2021. máj. 11. 00:49
14/34 anonim válasza:
Az ellenzék SOHA nem fog nyerni.
2021. máj. 11. 00:50
15/34 anonim válasza:
Őszintén szólva a Fegyőr interjú előtt úgy gondoltam oké, megérnek egy lehetőséget, de esküszöm nem csak a Fidesz tesz nekik keresztbe alapból gyökerek, inkább a Mi Hazánkra szavazok, ezt a bal oldalt nem lehet komolyan venni...
2021. máj. 11. 00:51
16/34 anonim válasza:
ma 00:49
Egyedül én is (talán) Jobbikkal tudok valamilyen szinten azonosulni. Az összes többi kellenzékivel nem. De meglehet nézni Viktorunk arcát, amikor Jakab beszél hozzá. Meg nézz vissza 15-20 évvel ezelőtti videókat, amikor Gyurcsák beszélt hozzá. Ugyanaz a rémület látszik. Amelyik narancsos meg ezt tagadja (nem lehet egyértelműen a videón az arcán a félelmet) az tényleg egy iq-s…. :)
2021. máj. 11. 00:53
17/34 anonim válasza:
* nem látja
2021. máj. 11. 00:54
18/34 A kérdező kommentje:
Na végre választ kaptam!
Köszi!
2021. máj. 11. 01:01
19/34 anonim válasza:
Ha valamivel megsértettelek azért meg elnézést, de már nekem is ki van a …… mind a 2 csürhével(Fidesz, baloldal). Mert azt azért te se gondolod komolyan, hogy az a kormány ami van az nemzeti Kormány. Igaz? Illetve lehet nemzeti csak hozzátennék még egy jelző: nemzeti tolvaj kormány. :) Igazság szerint egy nemzeti-katolikus köntösbe , cukormázba burkolt tolvajbanda. :)
2021. máj. 11. 01:03
20/34 A kérdező kommentje:
Gondolom feltünt hogy fideszes vagyok, de megértem, ha más másképp látja, hisz ezért születtünk kűlönböző embernek:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!