Gyurcsány megvédi és mosdatja Szájert? Ezek után értitek mért nem nyerhet az ellenzék amíg ez a Gyurcsány nevű akár egy légtérben tartózkodik velük?
Értem én hogy rendszert próbálja támadni, de nagyon félrement ennek a pojácának a próbálkozása
Megvédeni Szájert, megvédeni Kaletát, megvédeni Borkait, Megvédeni Orbánt, megvédeni Mészárost... Megvedeni mindenkit, majd mocskoli mindenki mást.
Tényleg az összes fideszes söpredéket véditek, de minek?? Gyurcsány nem szent, nem védi őt mindenki. De Kaletához képest egy kisangyal, mégis ő is meglett véve. De minek?? Tényleg menjen el óvóbácsinak és az összes fideszes gyerekére ő vigyazzon.
Gyurcsány egyszerűen csak egy úriember. Ha Orbán lenne ellenzékben, és az ellene lévő pártban történt volna ilyen, úgy nekimenne uszító, gyűlölet kampánnyal mint bölény az új kapunak.
Gyurcsány más. Neki nem a gyűlöletkeltés és mások sárba taposása a politikája. Épp ettől akarja megtisztítani Magyarországot és a magyar emberek fejét felszabadítani ettől az agyrémtől, amit a Fidesz évtizede plántál belénk.
Persze, hogy megvédi, mert pl Gréczy magömlős Zsoltikát is a szárnyai alá vette, és még a mai napig a DK tagja. Ez már önmagában minősíti Fletót és a DK- t. Most persze megint a" jó ember" szerepében díszeleg.
Orbán Viktornál ilyen egyenlő a kivégzéssel. Ez a nagy különbség!
Nem tudom, hogy itt a GYIK- en tobzódó, totálisan kifordult sok- sok DK- s, Gyurcsány imádó lepontozógép nem érzi azt, hogy most Fletó szembeköpte őket? Elárulta a fő ideológiát!!!
Bort iszik és vizet prédikál... hát nem erre szamítottatok, ugye???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!