Az ellenzék nyerhet 2022-ben?
Már megint kezdik lejáratni magukat. Karácsony: Orbán kövér, dk kínai vakcina bénázása Jakab parizeréről már nem is beszélve stílusa. Fekete Győr interjú.
Ezek tényleg hülyék, vagy házi ellenzékünk van?
Tenyleg ezekből válasszunk?
Háztáji*
Én ezekre a büdös életbe nem szavaznék...
Azt se tudnák mit csinálnának másnap...
Kedves kérdező, egyes!
Ti mit csinálnátok? Mert mások köpködésén kívül nem igazán olvashattam mást. :) Fogtok ti(direkt kisbetű) sírni 11 hónap múlva. Fogtok… Ezt jegyezzétek meg. Szerintetek ha annyira király a fidesz, akkor az is király, hogy vállalj 3 gyereket 20 millió könyör adományért, csak éppen abba nem gondolnak bele a fajtátok, hogy az a három gyerek nem 20 millióba lesz mire felnő. Vagy nem akartok nekik semmi alapod biztosítani? Szép szülők lehettek / lennétek… :) Esetleg hogyha olyan királyul álltok anyagilag, akkor minek igényeltek/Igényelniétek csokot? Szánalmas…. :)
"Fogtok ti(direkt kisbetű) sírni 11 hónap múlva. Fogtok… Ezt jegyezzétek meg."
Köszi. Megjegyeztük. (Nem felejtjük el.)
Szerintem kb 50% az esély a kormányváltásra.
Amíg Orbán-Gyurcsány koalíció van addig a magyar nép lesz az ellenzék.
Nekünk egyik sem jó. Csak az a kérdés, hogy a lószart vagy a tehén szart választod.
Vagy te vagy egy senki. Mesélj mi a jó a mostani hatpárti ellenzékbe?
Ne a csokról dumálj meg, hogy ki hova szavaz és milyen hülye meg tájékozatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!