Más is úgy van vele, hogy bárkire szavaz már csak a Fidesz menjen és állítsuk vissza a demokráciát aztán majd 4 év múlva már demokratikus szavazáson dönthetünk újra külön-külön pártokról?
Figyelt kérdés
2021. máj. 9. 15:01
1/10 anonim válasza:
Én már úgy vagyok vele, hogy az sem érdekel ha csődbe jutattják az országot, utcára kerülök, csak a jogállam maradjon meg! Én büszkén áldozom fel magam a jogállamiságba vetett hitem oltárán, DK-s vagyok!
3/10 anonim válasza:
Fideszes voltam, de amit ezek művelnek, az undorító.
Összes ismerősöm aki rájuk szavazott, mind ezt mondja.
Remélem lesz elszámoltatás, jó volna ha lógnának, vagy menne a börtönbe mindegyik, amelyik szétlopta az országot.
4/10 A kérdező kommentje:
Amúgy viccen kívül ezt beszéltem másik ismerősömmel aki a fidesz ellen van , hogy áldozatokat kell hozni sokszor szóval ha most emiatt kicsit lejtmenetbe megyünk az se érdekel mert valamit valamiért ha csak igy lehet demokrácia itt akkor legyen így aztán majd helyreáll a dolog idővel
2021. máj. 9. 15:05
5/10 anonim válasza:
Tudja ezt most az ellenzék is hogy a nagy a tét.Ezért mondják mindenhol hogy elszámoltatás lesz.
Majdnem mindegyik ellenzéki párt ezt mondja.
Fidesz meg már elkezdte kimenteni a pénzeit.
6/10 anonim válasza:
Én egyáltalán nem úgy vagyok vele, azt mondom ha nyer az ellenzék és jobbak lesznek lehet következő választáson én is rájuk szavazok, de egyelőre elég szkeptikus vagyok az ellenzéket illetően.
7/10 Molyember válasza:
Hatos, a Fideszt illetően nem vagy szkeptikus? :) Nem nagyon értem, hogy akik még bizonytalanok, azok hol voltak eddig. Azt akarod, amit a Fidesz csinál? Akkor szavazz rájuk. Nem akarod? Szavazz másra. De ez a bizonytalankodás ennyi év után érthetetlen számomra.
8/10 anonim válasza:
Nem. A fidesznek mennie kell de demokratáknak kell leváltania és a mostani ellenzék mind kovidfasiszta akikre elvből nem szabad szavazni. Abban reménykedem indul egy valódi emberi és demokratikus jogokat mindenek felett tisztelő akármilyen pártocska és akkor legalább a szavazati jogommal élhetek ha kormányváltás nem is lesz.
9/10 Molyember válasza:
Kovidfasiszta. Leírod ezt a szót, használod, értelmet tulajdonítasz neki. Hiszel benne.
Szerintem Mi Hazánkos leszel, egyedül ők pozícionálják magukat a fideszesek szintje alá, különösen járványügyi kérdésekben.
10/10 anonim válasza:
A fidesz ráadásul a választások idején kialakult helyzethez folyton igazodik (pl. nem engedjük be a migránsokat stb stb)
így kampányolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!