Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is úgy van vele, hogy...

Más is úgy van vele, hogy bárkire szavaz már csak a Fidesz menjen és állítsuk vissza a demokráciát aztán majd 4 év múlva már demokratikus szavazáson dönthetünk újra külön-külön pártokról?

Figyelt kérdés
2021. máj. 9. 15:01
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Én már úgy vagyok vele, hogy az sem érdekel ha csődbe jutattják az országot, utcára kerülök, csak a jogállam maradjon meg! Én büszkén áldozom fel magam a jogállamiságba vetett hitem oltárán, DK-s vagyok!
2021. máj. 9. 15:04
 2/10 A Cenz Ura ***** válasza:
85%
IGEN
2021. máj. 9. 15:04
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

Fideszes voltam, de amit ezek művelnek, az undorító.

Összes ismerősöm aki rájuk szavazott, mind ezt mondja.

Remélem lesz elszámoltatás, jó volna ha lógnának, vagy menne a börtönbe mindegyik, amelyik szétlopta az országot.

2021. máj. 9. 15:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Amúgy viccen kívül ezt beszéltem másik ismerősömmel aki a fidesz ellen van , hogy áldozatokat kell hozni sokszor szóval ha most emiatt kicsit lejtmenetbe megyünk az se érdekel mert valamit valamiért ha csak igy lehet demokrácia itt akkor legyen így aztán majd helyreáll a dolog idővel
2021. máj. 9. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Tudja ezt most az ellenzék is hogy a nagy a tét.Ezért mondják mindenhol hogy elszámoltatás lesz.

Majdnem mindegyik ellenzéki párt ezt mondja.

Fidesz meg már elkezdte kimenteni a pénzeit.

2021. máj. 9. 15:07
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Én egyáltalán nem úgy vagyok vele, azt mondom ha nyer az ellenzék és jobbak lesznek lehet következő választáson én is rájuk szavazok, de egyelőre elég szkeptikus vagyok az ellenzéket illetően.
2021. máj. 9. 15:10
 7/10 Molyember ***** válasza:
73%
Hatos, a Fideszt illetően nem vagy szkeptikus? :) Nem nagyon értem, hogy akik még bizonytalanok, azok hol voltak eddig. Azt akarod, amit a Fidesz csinál? Akkor szavazz rájuk. Nem akarod? Szavazz másra. De ez a bizonytalankodás ennyi év után érthetetlen számomra.
2021. máj. 9. 15:23
 8/10 anonim ***** válasza:
44%
Nem. A fidesznek mennie kell de demokratáknak kell leváltania és a mostani ellenzék mind kovidfasiszta akikre elvből nem szabad szavazni. Abban reménykedem indul egy valódi emberi és demokratikus jogokat mindenek felett tisztelő akármilyen pártocska és akkor legalább a szavazati jogommal élhetek ha kormányváltás nem is lesz.
2021. máj. 9. 15:25
 9/10 Molyember ***** válasza:
65%

Kovidfasiszta. Leírod ezt a szót, használod, értelmet tulajdonítasz neki. Hiszel benne.

Szerintem Mi Hazánkos leszel, egyedül ők pozícionálják magukat a fideszesek szintje alá, különösen járványügyi kérdésekben.

2021. máj. 9. 15:29
 10/10 anonim ***** válasza:

A fidesz ráadásul a választások idején kialakult helyzethez folyton igazodik (pl. nem engedjük be a migránsokat stb stb)

így kampányolnak

2021. jún. 7. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!