Mi történne, ha kilépnénk/ vagy kiraknának minket az EU-ból?
Figyelt kérdés
2021. máj. 8. 20:44
21/24 árokpart válasza:
19-es Akkor ugorjunk neki mégegyszer. Cáfold meg a 2001-es adatokat és azt is, hogy 2004 óta rosszul, rosszabbul életünk volna. Semmivel sem volna rosszabb sőt jobb lenne. Éltem abban az időben és jobb volt mint most. Rengeteg kis és közepes vállalkozás jöhetne újra létre, mert nem kellene az EU-s előírásoknak megfelelniük. Ezek ugye adóbefizetők lennének és az általuk termelt termék, szolgáltatás és profit itt maradna az országban. 2001-ben fősulis voltam nem voltam már gyerek tudom, hogy milyen volt az élet és a mostaninál sokkal jobb.
23/24 anonim válasza:
A cigaretta ára "visszaugrana" 500 forintra, míg a szivarkáé 250 forintra.
24/24 anonim válasza:
Jelenleg egyedül az EU képes ezt a bolond, elszabadult hajóágyút kordában tartani!
Nem akarok olyan országban élni, ahol elmebeteg tolvajok uralkodnak - minden ép elméjű kontroll nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!