Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy működik a gyakorlatban...

Hogy működik a gyakorlatban az oltásigazolás ellenőrzése?

Figyelt kérdés
Volt itt szó hamisításokról, viszont ez komolyabb dokumentum annál, mithogy 3 ezer forintért bárkinek hamisítsanak. Mennyire nézik szigorúan? Tényleg elkérik mindenkitől? Nem voltam az utóbbi időben "sehol" és érdekel a helyzet.

2021. máj. 8. 17:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2: És elkéritek mellé a személyit is, ellenőrzitek az arcképet és az igazolványszámot is?
2021. máj. 8. 20:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Az már a hatóságok dolga. Te elkéred az igazolványt és felmutatja, elfogadod. Nem kérhetsz személyit.

Ha mondjuk bejön a rendőr akkor a helynek nem lesz baja abból, hogy valaki hamis vagy más igazolványát mutatta fel, csak neki lesz baja.

2021. máj. 8. 20:25
 13/16 anonim ***** válasza:
12: remélem így van jogilag is. Mert ha nem, ti is rosszul jártok.
2021. máj. 8. 20:29
 14/16 anonim ***** válasza:
12: amúgy szerintem van jogotok személyit kérni. Elkéri a mobilszolgáltató is vagy a hotel, bank. Ha nem adja oda, akkor viszlát, és ennyi volt.
2021. máj. 8. 20:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Régen szóba került a hamisítás (nyilván nem 1x). Akkor én úgy voltam vele, hogy remélem nem fogják hamisítani, legalábbis nem lesz általános. Ugye nem lett az mostanra se? Általában mindenkinek eredeti van, nem hamisítvány aki bemutatja ugye?
2021. máj. 8. 21:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Virágzik a feketepiac: ennyiért lehet illegálisan hozzájutni a védettségi igazolványhoz

[link]

Ez a hamisítvány se rossz:

www pont kepfeltoltes pont eu/images/2021/05/09/655v_deccs_gi_igaz_v_ny.jpg

2021. máj. 9. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!