Most sokan örülnek hogy külföldre mentek dolgozni,és nem Orbán oltásigazolása szerint élnek?
Én is külföldön élek már 5 éve.Teljesen más, és jobb is.Igaz látogatóba hazajárok.DE ilyet amit ez az alak csinál, hogy mindenhova csak oltási papírral mehetsz, NINCS KÜLFÖLDÖN!
Van ellenben ingyenes teszt, mindenkinek, még az itt lévő külföldieknek is.
mi már itt nem viselünk maszkot, nem kell egy hete, minden nitva, ma nyitottak a konditermek, sima teszt papírral mehetsz.Étterembe, teraszra is.Ma már voltam ebédelni is, amúgy nem kérték még a tesztet sem, örültek hogy van vendég.
Oltásról még véletlen szó sincs.Beadatja aki fél és ennyi.
Azt a propagandát, amit a magyaroknál csinálnak, sok eu-s ország médiafelületei diktatórikus intézkedésnek vélnek.
Mit gondoltok erről?
Aki külföldre ment melózni, és szintén hazajár néha, hogy látja most a magyarok sorsát?
Miért nevetsz ki?
Tán irigy vagy?
Szlovákia
Igaz nem dolgozok, hanem saját vállalkozásom van.
Délután megyünk sörözni, délben ebédelni voltam pár ismerősömmel.
Senkit nem érdekel hogy teszted van vagy nincs, örülnek hogy bemész.Oltásról senki nem beszél, öregeket,betegeket oltják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!