Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most sokan örülnek hogy...

Most sokan örülnek hogy külföldre mentek dolgozni,és nem Orbán oltásigazolása szerint élnek?

Figyelt kérdés

Én is külföldön élek már 5 éve.Teljesen más, és jobb is.Igaz látogatóba hazajárok.DE ilyet amit ez az alak csinál, hogy mindenhova csak oltási papírral mehetsz, NINCS KÜLFÖLDÖN!

Van ellenben ingyenes teszt, mindenkinek, még az itt lévő külföldieknek is.

mi már itt nem viselünk maszkot, nem kell egy hete, minden nitva, ma nyitottak a konditermek, sima teszt papírral mehetsz.Étterembe, teraszra is.Ma már voltam ebédelni is, amúgy nem kérték még a tesztet sem, örültek hogy van vendég.

Oltásról még véletlen szó sincs.Beadatja aki fél és ennyi.

Azt a propagandát, amit a magyaroknál csinálnak, sok eu-s ország médiafelületei diktatórikus intézkedésnek vélnek.

Mit gondoltok erről?

Aki külföldre ment melózni, és szintén hazajár néha, hogy látja most a magyarok sorsát?

2021. ápr. 26. 15:48
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
18%
Nem baj ha kinevetlek?! :) ... ennyi a velemenyem.
2021. ápr. 26. 15:50
 2/26 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
66%
Hol is élsz most kérdező?
2021. ápr. 26. 15:50
 3/26 A kérdező kommentje:

Miért nevetsz ki?

Tán irigy vagy?

2021. ápr. 26. 15:51
 4/26 A kérdező kommentje:

Szlovákia

Igaz nem dolgozok, hanem saját vállalkozásom van.

2021. ápr. 26. 15:52
 5/26 anonim ***** válasza:
16%
Külföldön még szarabb.
2021. ápr. 26. 15:52
 6/26 anonim ***** válasza:
26%
Irigy? :))) Lehet ... biztos van mit irigyelni egy olyan szerencsetlenen, akinek kulfoldre kell menni boldogulni. Nekem ez itthon is megy!
2021. ápr. 26. 15:53
 7/26 A kérdező kommentje:
Egyébként sokat járok vissza magyarba is, céges papírokkal tudok jönni menni, de elképesztő a különbség a két ország között.
2021. ápr. 26. 15:53
 8/26 A kérdező kommentje:

Délután megyünk sörözni, délben ebédelni voltam pár ismerősömmel.

Senkit nem érdekel hogy teszted van vagy nincs, örülnek hogy bemész.Oltásról senki nem beszél, öregeket,betegeket oltják.

2021. ápr. 26. 15:55
 9/26 anonim ***** válasza:
28%
A legtöbb Eu-s ország még zárás alatt van, egyébként Auszria meg Németország is azt tervezi, hogy elöször a beoltottak térhetnek vissza a"normális élethez"
2021. ápr. 26. 15:56
 10/26 A kérdező kommentje:
Ami híreket most olvastam a magyaroknál, meg ismerősök beszélték mi van, nincs edzőterem se, csak ha oltva vagy...elképesztő.Miért nem lázad aki ott él ez ellen?
2021. ápr. 26. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!