Hogy lehet úgy oltásigazolást kérni, hogy még oltást se kaphattam?
Hónapok óta be vagyok regisztrálva, de még mindig semmi. Ha egyszer végre hívnak, akkor oltás után még két hét, mire megküldik az okmányt, persze ha nem veszik el a postán. Addig se mehetek sehova.
Ez így teljesen jogtalan eljárás.
Sehogy. Hívd fel a háziorvosod, el vannak havazódva, simán lehet hogy pillanatok alatt beoltanak. Nálunk állandó gond az, hogy nincs az a vakcina amit X ember szeretne. Emiatt úgy sikerült nálunk gyorsan haladni, hogy a háziorvosok felhívással keresték X vakcinára jelentkezőket.
Ha lista szerint hívogatnának, szerintem sehogy nem állnának.
minden munkahely elenged oltásra.
sőt nálunk volt olyan aki az asztra zenekától másnap is rosszul volt, harmad nap bejött, de mivel majdnem összeesett ezért hazaküldték.
szóval ne rendelődj ennyire alá, akármekkora is a munkanélküliség, mert ez a keret eleve nem állapot, hogy ha közbejön neked vmi akkor kirúgnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!