Meddig lesz ez az oltásigazolásos játék?
Ha már nulla lesz az új fertőzöttek száma, akkor is érvényben lesz a dolog?
Nem vagyok konteós, meg oltásellenes, csak érdekel, hogy ez meddig tarthat. Innentől kezdve örökös kellék lesz az a kártya, vagy csak időszakos állapot ez?
Szerintem a NER még egy lockdown-t nem bír el, meg lesznek vakcinák, fix, hogy nem lesz újabb lezárás.
"Fortélyos félelem igazgat
minket s nem csalóka remény."
Őrülnél annak, ha az embereket kínzással vennék rá az oltásra? Például addig korbácsolnák míg nem kéri a vakcinát, vagy belehalna a kínzásba.
Csak a gumibot fétised miatt kérdezem. Nekem úgy esett le, hogy szereted az ilyesmit.
Minimum fél évvel ezelőtt megjósoltuk az oltottak és oltatlanok közötti hátrányos mgkülönböztetést. Akkor sokan konteós, lapos-Földes, gyíkemberes idiótáknak neveztek minket. Üdvözöljük őket az általuk tagadott valóság sivatagában! Lehet jönni és sűrűn elnézést kérni.
Valószínűleg azért tartották ezt képtelenségnek sokan, mert egy ilyen diszkrimináció akkor elfogadhatatlan volt számukra. És most? Fogtok érdemben tiltakozni? Vagy lehajtott fejjel nyújtjátok a másik karotokat is...?
Talán, ha nem fújtátok volna, nem jut eszükbe a dolog. Jó ötletet adtatok nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!