Ha a második oltásra nem megyek el, annak lehet valami következménye?
Figyelt kérdés
Csak kártya miatt oltottam, azt meg megkapom az első után is2021. máj. 8. 13:51
11/21 anonim válasza:
Amúgy miért nem akarod az oltás 2.felét? Anélkül olyan mintha megfőznéd a levest majd nem ennéd meg
12/21 A kérdező kommentje:
Akkor gazdasági világválság volt. Elötte viszont arányaiban jobban éltünk.
Mert gődényista vagyok, csak azért oltattam be magam, hogy legyen igazolványom és mehessek ahova akarok
2021. máj. 8. 15:02
13/21 anonim válasza:
Így van. "Akkor gazdasági válság volt." 2006-ban Magyarországon már gazdasági válság volt, sőt csődközelbe került az ország Görögországgal, Portugáliával együtt. A világgazdasági válság viszont csak 2008-ban kezdődött. Addig konjuktura volt.
Nem tudod, hogy hol fognak QR kódot ellenőrizni. Lehet hogy csak a határon. Lehet, hogy júliusban lecserélik EU-s zöld kártyára - ha érvényes a QR-kódod.
14/21 anonim válasza:
Igen, nem kapod meg az ingyen elérhető védettséget.
16/21 anonim válasza:
Bár, ha érvénytelenítik is, elmész antitest tesztre és kapsz megint védettségit (csak ugye pénzbe kerül). Ezt megcsinálod mindig mikor lejár az igazolvány és szvsz nem szólhatnak egy szót sem.
17/21 anonim válasza:
Letiltatja az egészségügyi tárca, aztán csak abból kapcsolsz, hogy lepattansz egy bejárat üvegtáblájáról, amikor tekernél befelé rutinból és/vagy a beléptetést ellenőrző személy a saját stílusában rábír arra, hogy egy hátraarc után hagyd el a helyszínt. Semmi egyéb következménye nincs, ha nem adatod be a második cumisüveg fekáliát magadba.
18/21 anonim válasza:
Kénytelenek lesznek rászokni az érintett helyek a QR-kód ellenőrzésére, mert bezárni, ill. egy gatyahúzó bírságot egyik sem szeretne fizetni az éppen ügyeletes hülye miatt. -Nem én tartom hülyének, akiket említettem!
19/21 anonim válasza:
Gődényista vagy....
A továbbiakban nem vitázok veled mert az értelmes vita hírből sem menne 😁
20/21 anonim válasza:
Csütörtökön egy körúti kocsmában beszélgetésbe elegyedtünk a pultosokkal és mondták hogy sokan nem veszik fel a második oltást így mondták nekik hogy QR kódot kell majd olvasniuk ha nem akarja a kocsma tulajdonos hogy érvénytelen kártya elfogadásáért megbüntessék őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!