Lesz második koronavírus hullám? Ha igen, milyen következményei lesznek?
A legtöbb ország lazít. Akaratlanul is marad folytonosan 1-2 fertőző, ősszel beüthet a második hullám.
A járványintézkedéseket mégegyszer ennyi ideig nem tudná sok ország finanszírozni. Hiszen a következő hullám megakadályozásához vissza kellene majd térni az ismert szabályokhoz.
Mi lehet a következménye majd ennek? Mert szerintem ilyen szempontból a második hullám nagyon veszélyes lesz.
Mint amikor felrúgják azt, aki épp feltápászkodott abból, hogy felrúgták.
Remélem lesz, ma vettem szárított élesztőt 😂
Viccen kívül, biztosan lesz még fertőzés, de hogy járványos méretű-e, azt nem tudom.
Nem tudom milyen járványról beszéltek. Az elmúlt évtizedben volt ennél jóval súllyosabb is mint például a 2015-ös ami hazánkban is több ezer áldozatott szedett csak nem csináltak belőle cirkuszt. Ha akkor is naponta hozták volna a halálesetek számát durva pánik lett volna.
Hülyeség az egész. Ismerek is olyat akinek pozitív volt a tesztje 3 napig krétyogott de semmi különösebb baja nem volt de 30 napon át szivatták a házi karanténban. Lett mire fogni a gazdasági válságot.
Viszont az a valami mas miatt kulfoldrol hazaterve nem kellene 14 napig karantenban ucsorogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!