Ha a második oltásra nem megyek el, annak lehet valami következménye?
Figyelt kérdés
Csak kártya miatt oltottam, azt meg megkapom az első után is2021. máj. 8. 13:51
1/21 anonim válasza:
Senkit nem fog érdekelni. A kártyád meg van, ahogy diktátorunk akarta, az a lényeg.
3/21 anonim válasza:
Elvileg a kártya érvényességét veszti, ha nem veszed fel a második oltást, de ez csak akkor derül ki, ha a QR kódot is leolvassák.
4/21 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy később egyes helyeken a QR kód alapján ellenőrzik.
5/21 anonim válasza:
4
Jah elképzelem ahogy a sarki késdobálóban majd qr kódot olvasgatnak.
6/21 anonim válasza:
5# Ne talán tán fáj az igazság? Én csak röviden tömören leírtam az igazságot. Ha nem tetszik mond meg a gazdádnak, hogy változtasson a hozzá állásán és akkor nem fogom diktátornak nevezni.
Addig pedig jó filmezést: [link]
7/21 anonim válasza:
Majd biztos attól nézek propaganda filmet aki úgy kiált jogállamot nálunk hogy saját magánál meg lovas rendőrökkel vereti a tűntetőket
8/21 A kérdező kommentje:
Gyurcsány alatt még mindig jobb lenne az életszínvonal
2021. máj. 8. 14:49
9/21 anonim válasza:
Nem. Max érvénytelenítik az igazolványodat, de az csak akkor derül ki ha a QR kóddal nézik meg. Az éttermek pl (már ahol egyáltalán nézik....) a kártyára ránézéssel ellenőriznek úgyhogy sok bajod nem lesz.
10/21 anonim válasza:
Gyúrcsány hatalmas jóléte alatt nagyobb volt a munkanélküliség és több milliárd tűnt el 0 fejlesztéssel majd miután agyon propagálták a devízia hitelt jött egy kis gazdasági váltás. Király volt 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!