Még mindig valami pártiroda takarítószertárából üzemeltetik az eeszt.gov-ot valami ZX81 szervergépről?
Most a 16-18 évesek intéztek"terheléses támadást" az oltási regisztrációs határidő lejárta előtt.
Emiatt nagyon sok fiatal nem bírt regisztrálni, pedig nagyon számítottak egy igazolványra, amivel mehetnének bulikázni.
Kérdező! Te nem voltál képes beírni a megfelelő URL-t.
Működik, csak meghaladta a képességeidet a dolog.
Vagy tudod, hogy rossza címet írtál és ezzel a hzugsággal kelted a hangulatot.
Tisztában vagyok vele hogy a teljes cím eeszt.gov.hu csak rövidítettem a kérdésben te agysebész.
Ettől függetlenül a kérdés ugyan úgy áll, mert az oldal álalpota olyan minta mese, hol volt hol nem volt. Néha elérhető, néha nem. Pedig már lett volna idejük egy normális szolgáltatóra átmigrálni a pártiroda teakonyha okoskenyérpirító-ról amit szervergépként használnak az üzemeltetésére...
Persze, én meg ma jöttem le a falvédőről.
Ki az a hülye, aki URL-t rövidít (rajtad kívül)?
Teljesen nyilvánvaló, hogy azt a látszatot akartad kelteni, hogy az oldal nem működik. De mivel működik, ezért dirakt rossz URL-t írtál ki.
Nem kell nekem hinned.
De folyamatosan nézek fel az oldalra, hogy kövessen az aktualitásokat, ahogy több családtagom is, elég sűrűn nem elérhető az oldal.
Én is mindig ránézek, amikor itt írod a kamu propagandádat és eddig 100%-san működött.
Lehet, hogy nem ZX-81-ről kellene próbálkoznod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!