Persze, mindent elhajítottam magam körül és az első repülőre már felültem.
2021. máj. 7. 20:56
3/34 anonim válasza:
Hülye lennék visszamenni. Itt a nyugati árakhoz nem balkáni fizetések társulnak.
2021. máj. 7. 20:57
4/34 anonim válasza:
Dán-magyar kettős állampolgár vagyok. Fogalmazzunk úgy, hogy előbb mondom le a magyar állampolgárságom, minthogy a jelenlegi rendszerbe visszaköltözzek. Azon túl, hogy itt alapítottam családot, itt vannak a barátaim, itt érzem magam otthon, itt van a karrierem, otthon nem tudnám azt csinálni, amit szeretnék, és ha mégis, akkor is tizedannyi pénzért.
2021. máj. 7. 20:58
5/34 anonim válasza:
"Hülye lennék visszamenni. Itt a nyugati árakhoz nem balkáni fizetések társulnak."
Akkor majd ott vegyél egy nem balkáni lakást és itt már nem is szeretnénk látni. :)
2021. máj. 7. 20:58
6/34 anonim válasza:
6. és nem kísérleteznek rajtad holmi kínai meg orosz vakcinákkal, se más olyannal, ami nem biztonságos. És nincs bizonytalanság, hogy épp mit talál ki a miniszterelnök aznap, nincs tele az ország hajléktalanokkal, nem öli egymást a jobboldal meg a baloldal, a dán fizetésből könyebb venni Dániában lakást, mint magyar fizetésből Magyaro-on, kap is az ember az adójáért valamit, nem lopja el a miniszterelnök meg a haverjai.
Nekem még van néhány évem a dán állampolgárságig, de eszem ágában sincs visszamenni olyan országba, ahol egy korrupt, magát kiskirálynak képzelő törpe ellopná a pénzemet.
2021. máj. 7. 21:05
7/34 anonim válasza:
Néztél már tükörbe?
2021. máj. 7. 21:10
8/34 anonim válasza:
Ebben semmi fenyegetés nincs. Ez egy szolgáltatás, ami alapvetően a Magyarországon élőknek, magyar TB-t fizetőknek jár. Aki külföldön él, az ottani TB terhére intézheti ezt, és a külföldi igazolást is nyilván el fogják fogadni Magyarországon. Azokat az ügyeskedőket nyilván sehol nem szeretik, akik külföldön fizetik a járulékot, de itthon akarnak ingyen potyaszolgtatásokat igénybe venni. Én ingyen oltást sem adtam volna neki, de nyilván a járványhelyzet miatt ez még érthető. Ha tartósan Mo-on van, akkor szépen be kéne jelentkeznie magyar TB alá, ennyi.
2021. máj. 7. 21:12
9/34 anonim válasza:
10. Aki az EUban fizet járulékot, az ugyanúgy jogosult ugyanolyan eü-i ellátásra bármelyik másik EU országban ha van EU-s TAJ kártyája. Ez nem ügyeskedés, hanem a "gonosz" EU egyik "gonosz" törvénye. Ennek köszönheted, hogy ha az EUn belül külföldre utazol, akkor nem kell drága utasbiztosítást kötnöd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!