Kedves 21es! Rohejes vagy.🤣 Az eletem nem harc, hanem nevetes. Most epp rajtad nevetek. Mindaz, amit leirtal inkabb rad jellemzo, az irasodbol duh arad. Ha nem lennel ilyen duhos, talan eszrevenned, hogy tenyeket soroltam fel es kerdeseket tettem fel. Velemenyt - bar nekem is van - az oltasokkal kapcsolatban nem fogalmaztam meg. Leirhatnam ugyan, hogy mivel foglalkozom, de messzirol jott ember azt mond, amit akar. Ellenben felajanlom neked, hogy tegy probara: kerdezz barmit immunologia temakorben.
2021. máj. 7. 21:05
23/29 anonim válasza:
Úristen ez már súlyos... Immunológusnak is hiszi magát a lelkem és a gyakorin szeretné vizsgáztatni magát belőle. Ez azért a legdurvább amit itt eddig láttam.
2021. máj. 7. 21:27
24/29 anonim válasza:
Mondjuk azért az érdekes, hogy te vársz érveket, amikor még tőled sem hallottunk valami sokat. Mert most is mit csinálsz? Ahelyett, hogy reagálnál a 19. kérdéseire, inkább írsz a hozzászólóról egy monológot. Jobban érdekeltek volna az érveid. Én is leírtam volna az én érveimet, de az eddigi megnyilvánulásaidból az már kiderült, hogy csak az időmet pocsékolnám. Mellesleg nem zavar, hogy nem vettem fel az oltást, mert pozitív ellenanyag tesztre az egész nyárra meglesz a védettségi igazolványom, és oda megyek, ahová akarok.
További szép estét!
2021. máj. 7. 21:28
25/29 anonim válasza:
Kérdezd az immunológus kollégát, ott vannak a kérdései, válaszolja meg őket. Tele rakom idegen szóval a válaszomat = okosnak tűnök.
2021. máj. 7. 21:31
26/29 anonim válasza:
24/26: Igen, korulbelul erre szamitottam.😁 Lehetoseged lenne bizonyitani, hogy egy "okoskodo nethuszar" vagyok, de nem elsz vele. Vajon miert? A kerdes koltoi... Az ajanlat tovabbra is all, ha meggondolnad magad, vagy sikerulne segitseget szerezni.
2021. máj. 7. 21:37
27/29 anonim válasza:
27 áruld már el, miért vágysz erre, hogy ezen az oldalon vizsgáztasd magad? Minden rendben ott fejben? Jó, nincs, ezt tudom, na de mégis...
2021. máj. 7. 21:40
28/29 anonim válasza:
Nem vagyom ra.😁 A megfellebbezhetetlen kijelenteseket (lasd: nem lehet semmilyen hosszutavu mellekhatasa egy vakcinanak) tevo valaszadokrol szeretnem neha lerantani a leplet: ok sem tudnak tobbet azoknal, akik velt vagy valos okok miatt tartanak a vakcinaktol, a dontesuk nem tudason, hanem erzelmeken alapszik, megis jogot formalnak a nyomasgyakorlasra. Nem vagyom a kerdeseidre, ugyanakkor te vadoltal azzal, hogy valos tudas nelkuli nethuszar vagyok. Erre valaszul irtam azt, hogy kerdezz (hiszen meg ha el is arulnam mivel foglalkozom, az sem bizonyitana semmit, akkor abba kotnel bele), de, ahogy azt sejtettem, felesleges volt, hisz csak kotekedni akarsz, ami jo szorakozas egy ideig, de most mar van jobb dolgom is.
2021. máj. 7. 21:54
29/29 anonim válasza:
Ez is csak egy semmitmondó válasz. Tényleg csak ennyire futja? Itt a lehetőség, vedd fel a kesztyűt, és alázd le az "okoskodó nethuszárt".
Ezzel a tereléssel már csak magadat égeted. Tényleg érdekel, hogy te mivel tudnál érvelni. De látom hiába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!