Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell fizetni a védettség...

Miért kell fizetni a védettség igazolásért azoknak, akik már átestek a betegségen?

Figyelt kérdés
[link]

2021. febr. 11. 12:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
8%
Mert Gyurcsány elköltötte az állam pénzét Köröshegyi Völgyhídra és cigánysegélyekre, a pénzhiányt pedig a mai napig megsínyli az egészségügy.
2021. febr. 11. 12:22
 2/16 anonim ***** válasza:
64%
Mert amikor még betegek voltak, nem csináltattak tesztet. (Megjegyzem, én sem csináltatnék, minek? Ez vírus, hacsak nem vagy olyan rosszul, hogy kórházi kezelésre legyen szükséged, az orvos semmi olyasmivel nem tud hozzájárulni a gyógyulásodhoz, ami nem adott otthon vagy nem szerezhető be vény nélkül akármelyik patikában.)
2021. febr. 11. 12:23
 3/16 A kérdező kommentje:

#2 de ennyi erővel az oltásért is fizetni kéne...

Na de legalább eljön a covid partik aranykora, fiatalként csak így lehet kiszabadulni majd ebből a fosból

2021. febr. 11. 12:24
 4/16 anonim ***** válasza:
45%

Számomra elvi kérdés, hogy nem olvasok el facebook-linket. Tudod, annyi ostoba ember van... Esetleg el tudnád mondani értelmesen, miért gondolod, hogy a védettség-igazolásért fizetned kell? talán van valami hivatalos linekd is?

Amúgy .... 3. kérdésként, mihez kell neked ez a fecni?

2021. febr. 11. 12:30
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Mi az értelme ennek a szäros papírnak mondja már meg vki,mert nem értem?Meg lett mondva hogy nem lehet diszkriminálni senkit sem semmilyen formában
2021. febr. 11. 12:32
 6/16 anonim ***** válasza:
40%
2-es 4-nek: A linket én sem olvastam, de az indexen is megírták már.
2021. febr. 11. 12:33
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
okés 6-os tesó, de az index is kormánypárti ótvar lap. Esetleg valami más forrás, amit elolvashatok?
2021. febr. 11. 12:34
 8/16 A kérdező kommentje:

Mai kormányinfó,Gulyás jelentette be, hogy akit beoltottak kétszer, vagy aki igazoltan volt covidos (tesztelték), az ingyen kapja az igazolást, akit meg nem, az menjen a laborba, és fizessen, hogy kiderüljön.

2021. febr. 11. 12:34
 9/16 anonim ***** válasza:
52%
Nincsen,csak az ótvar van.Semmi értelme annak amit hadoválnak....Meg se halld...
2021. febr. 11. 12:35
 10/16 anonim ***** válasza:
52%
Miért kéne bármi is hogy kiderüljön?Olyan zagyva amiket hadoválgat hagyjuk már.Nem tudják mit csináljának már kínjukban....
2021. febr. 11. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!