Magyarországon igazából csak a Fidesz az a párt amely foglalkozik a cigányság érdekeivel?
Soha nem voltam fideszes de, hogy őszinte legyek most már kénytelen vagyok az ő oldalukra állni. A baloldal elárulta az elveit és elárulta a cigányságot is azzal, hogy összeálltak a Jobbikkal. A Jobbik átváltozásának nem szabad bedőlni, csak a kommunikációjuk változott, de az elveik ugyanazok. Vezetőjüknek, Jakab Péternek korábban botrányos kijelentései voltak a cigányságról. A Jobbik ugyanaz a neonáci, rasszista párt mint pár éve, csak most a népszerűségük növelése érdekében lépték meg ezt a néppárti fordulatot kevés sikerrel, hiszen egy 20%-os pártból 5%-os párt lettek.
Csak a Fidesz az a párt amely fontosnak tartja a cigányság érdekeit.
Egyébként szerintem a cigányok egy cigány vezetőt látnak orbánban.
Hát tény hogy ha rásüt a nap nem nevezhető fehérembernek.
Csak az a különbség, hogy orbán úszkál a milliárdokban, a cigányok meg örülnek a közmunkának is.
De csak akkor van közmunka ha megszavazod a fideszes falu királyt.
Ami 10 éve 50k.
Ki van ez találva.
Híd a munka világába. Farkas Flórián. Hova tűnt a másfél millárd ?
Egy cigányembert rendesen megtámogatott a fidesz.
Cigányság problémaköre megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!