Orbán Viktornak miért nem áll érdekében felemelni a magyar cigányságot?
Figyelt kérdés
2019. szept. 5. 07:27
1/20 anonim válasza:
Mert 1 patkány. A cigányokat meg kb mindenki leszarja.
2/20 anonim válasza:
A cigányokat nem lehet felemelni. Pszichológus dumával élve: ahhoz nekik is akarni kellene. Egyébként meg így is a Fideszre szavaznak közülük a legtöbben.
3/20 anonim válasza:
Érdekében áll, hisz maga is érintett az ügyben, felemelni nem nagyon lehet, számarányuk növelésével országot szerezni igen, éppen ezt teszi a fideszes szavazók örömére.
4/20 anonim válasza:
Ha valaki utálja orbánt, akkor az én vagyok, de ebben nem sáros. Nem lehet és kész.
5/20 anonim válasza:
Történtek előrelépések, persze aki szerint ilyen szarul még sosem éltünk, az nem fogja észrevenni.
6/20 anonim válasza:
#5: "Történtek előrelépések"
Például?
7/20 anonim válasza:
Mert fél , hogy a trónra ülnek, öt +le váltják. (Hűű de finoman fejeztem ki magam)
8/20 anonim válasza:
Az alanyi jogon járó juttatásokat feltételekhez kötött juttatások váltották. Rengetegen eljárnak dolgozni. Az már mindenképp előrelépésnek mondható.
9/20 anonim válasza:
“Például?”
Farkas Flórián ellopott egymilliárd forintot.
10/20 anonim válasza:
Ez egy rengeteg pénzt es erőforrást igénylő, kétes eredményű program kenne ezért is óvakodott tőle minden kormány. Plusz a lerobbant, képzetlen emberek remekül kihasználható szavazóbázis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!