Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mást is aggaszt a romaság...

Mást is aggaszt a romaság létszámának exponenciális növekedése Budapesten? Lehet, hogy Orbán maszlagja egy nagy elterelés volt?

Figyelt kérdés

Már a jobb kerületekben is megvan majdnem az 1/3, de vannak olyan kerületek ahol fele vagy még több a romaság aránya a magyarokhoz képest Budapesten. Ami azért vicces, mert már lassan a fél életünk ráment Nyugat-Európa lesajnálására a muszlim bevándorlás (Soros-migráns-Brüsszel) maszlagra. Jártam már Nyugaton, Németországban is. Elvétve láttam teljesen békés, dolgozó muszlim embereket, és még útba igazítást is mertem kérni tőlük. Beszéltek németül és angolul is. Az itteni romáktól meg annyi telik ki, hogy "Mi van anyáddal, he?" - hogy csúnyábbat ne mondjak.

Nem lehet, hogy az egész Orbáni maszlag csak elterelés volt az itthoni vészes és valós kisebbségi helyzetről?

2021. máj. 6. 13:13
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Tudtommal roma emberi faj már 1000 éve létezik. Nem kell őket rasszozni, de tény hogy ők is léteznek, a kultúrájuk más meg vannak benne furcsaságok, meg vannak borzalmas viselkedésű emberek akik moderálni nem tudják sem magukat sem pedig a családjukat hogy beilleszkedjenek végre de ennyi. Életnek de akkor illeszkedjenek bele a többi színű ember mellé, ne pedig nagy mulatós királynak higgye el magát mert megint késeléshez jutunk el amit jobb ha nem szeretnék
2021. máj. 6. 13:19
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Zsidóság,térnyerés-e jobban aggaszt .
2021. máj. 6. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A muszlimoknak egy erős értékrendjük van, ami akár még passzolhat is az európai értékrenddel (példák albánia, macedónia törökország stb). A cigányokknak nincs értékrendjük.

Most hogy jön ide Budapest? Az nem zavar, hogy az egész országban már egy ideje minden harmadik születő gyerek cigány? Csak az zavar, ha a szomszédodban vannak?

2021. máj. 6. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"jobb kerületekben is megvan majdnem az 1/3, de vannak olyan kerületek ahol fele vagy még több a romaság aránya"

Ezt alá is tudnád támasztani? Tény, hogy sok a roma, de azért az utcán sétálva közel sem minden 2.-ik vagy 3.-ik ember cigány.

2021. máj. 6. 13:32
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

"Mást is aggaszt a romaság létszámának exponenciális növekedése Budapesten? Lehet, hogy Orbán maszlagja egy nagy elterelés volt?"

Jövőre ezt az ellenzéki koalíció megoldja.

2021. máj. 6. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:
31%
Engem nem zavar, már rég megbékéltem ezzel, hogy cigányország leszünk (vagyunk). Annak meg külön örülök, hogy mostanra már a büdöspesti libsiket is eléri eme nagyszerű kultúra, azt kapják, amit megérdemelnek. Remélem úgy fognak onnét a Rózsadombról nácizni, hogy másnap szépen elvágják a torkukat a kedvenceik, és 1-2 évnél többet nem is kap majd a tettes.
2021. máj. 6. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
#6 én is már azt várom, hogy a Lauderbe és a Fazekasba is legyen cigánykvóta, ami lakosságarányosan 30 fős osztályban 10 fős galerit kéne importálni. Csak sajnos ez sohasem fog bekövetkezni, mert mindig azok vinnyognak a szegregáció ellen, akik a szegregáció haszonélvezői.
2021. máj. 6. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
6os nagyon mérges valakire ajaj
2021. máj. 7. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!