Mást is aggaszt a romaság létszámának exponenciális növekedése Budapesten? Lehet, hogy Orbán maszlagja egy nagy elterelés volt?
Már a jobb kerületekben is megvan majdnem az 1/3, de vannak olyan kerületek ahol fele vagy még több a romaság aránya a magyarokhoz képest Budapesten. Ami azért vicces, mert már lassan a fél életünk ráment Nyugat-Európa lesajnálására a muszlim bevándorlás (Soros-migráns-Brüsszel) maszlagra. Jártam már Nyugaton, Németországban is. Elvétve láttam teljesen békés, dolgozó muszlim embereket, és még útba igazítást is mertem kérni tőlük. Beszéltek németül és angolul is. Az itteni romáktól meg annyi telik ki, hogy "Mi van anyáddal, he?" - hogy csúnyábbat ne mondjak.
Nem lehet, hogy az egész Orbáni maszlag csak elterelés volt az itthoni vészes és valós kisebbségi helyzetről?
A muszlimoknak egy erős értékrendjük van, ami akár még passzolhat is az európai értékrenddel (példák albánia, macedónia törökország stb). A cigányokknak nincs értékrendjük.
Most hogy jön ide Budapest? Az nem zavar, hogy az egész országban már egy ideje minden harmadik születő gyerek cigány? Csak az zavar, ha a szomszédodban vannak?
"jobb kerületekben is megvan majdnem az 1/3, de vannak olyan kerületek ahol fele vagy még több a romaság aránya"
Ezt alá is tudnád támasztani? Tény, hogy sok a roma, de azért az utcán sétálva közel sem minden 2.-ik vagy 3.-ik ember cigány.
"Mást is aggaszt a romaság létszámának exponenciális növekedése Budapesten? Lehet, hogy Orbán maszlagja egy nagy elterelés volt?"
Jövőre ezt az ellenzéki koalíció megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!