Az ú.n. védettségi igazolványt ami semmitől nem védi meg a többieket, milyen törvény alapján mondják ki hogy kell rendelkezni vele?
"Feleségemmel ez máris 28.000 Ft kiadás"
Nem kiadás. Befektetés. Lehetőség azoknak, akik nem szeretnék az oltást.
Miért fizetős a lehetőség, talán aranyból vannak ezek a tesztek?
Ha állná a TB, sokkal több emberről derülhetne ki, hogy átesett a víruson és több maradna a vakcinából annak, akinek nagyobb szüksége van rá.
Ja, az nem érdeke senkinek, hogy ilyen kiderüljön, hogy sokan tünetmentesen áteshetnek a víruson. Még a végén megcsappanna az amúgy se hatalmas oltakozási kedv.
Arról nem is szólva, hogy az így szerzett kártya érvényes a legrövidebb ideig. Aztán, ha még mindig nem akarna oltást az illető, lehet megint tejelni a kártyáért...és ahogy írták, az sem biztos, hogy a teszteredményt nem manipulálják.
"és ahogy írták, az sem biztos, hogy a teszteredményt nem manipulálják."
A teszteredmények nem egzaktak.
Nekem volt egy pozitív gyorstesztem és volt 2 negatív rendes teszt. Ezek után mielőtt repülövel utaztam, kértek labortesztet ami 3 napnál nem régebbi. Megcsináltam, persze önköltségen, aztán meg a kutya se kérte a reptéren, se a beszálláshoz.
Miért van az, hogy akárhonnan közelítjük meg hülyeségnek tűnik?
Jaa már tudom, azért mert AZ!!!
Ne legyen megkülönböztetés és kész én csak ennyit akarok...
Itt olvasható, hogy lehetne ezt értelmesen csinálni:
Ausztria nem a mi "laboratóriumunk"? Érdekes, ott valahogy megoldották az ingyen tesztelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!