Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ú.n. védettségi igazolványt...

Az ú.n. védettségi igazolványt ami semmitől nem védi meg a többieket, milyen törvény alapján mondják ki hogy kell rendelkezni vele?

Figyelt kérdés
Van egy törvény ami kimondja hogy nem különböztethető meg senki hogy oltatja e magát vagy sem. A személyi igazolványt sem kérheti el bárki.
2021. máj. 5. 16:37
1 2 3
 21/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
#20: ha ennyire anyagiasítani akarod az egészséget, akkor igazad van. Ha viszont a dolgok jó oldalát akarod nézni, akkor örülsz, hogy tünetmentesen átment rajta, vagy ugyan egy olyan helyzetben volt, ahol könnyen elkaphatta volna, és mégsem kapta el.
2021. máj. 11. 07:38
 22/27 anonim ***** válasza:
Antitest vizsgálat 11.000 Ft, kártya igénylés újabb 3.000 Ft. Feleségemmel ez máris 28.000 Ft kiadás, ráadásul ha negatív a teszt akkor 22.000 Ft kidobott pénz. Amiről meg ne is beszéljünk, kitudja van-e kvóta arra, hogy mennyi pozitív antitest tesztet adhatnak ki...
2021. máj. 11. 14:08
 23/27 anonim ***** válasza:

"Feleségemmel ez máris 28.000 Ft kiadás"

Nem kiadás. Befektetés. Lehetőség azoknak, akik nem szeretnék az oltást.

2021. máj. 11. 17:56
 24/27 anonim ***** válasza:

Miért fizetős a lehetőség, talán aranyból vannak ezek a tesztek?

Ha állná a TB, sokkal több emberről derülhetne ki, hogy átesett a víruson és több maradna a vakcinából annak, akinek nagyobb szüksége van rá.

Ja, az nem érdeke senkinek, hogy ilyen kiderüljön, hogy sokan tünetmentesen áteshetnek a víruson. Még a végén megcsappanna az amúgy se hatalmas oltakozási kedv.

Arról nem is szólva, hogy az így szerzett kártya érvényes a legrövidebb ideig. Aztán, ha még mindig nem akarna oltást az illető, lehet megint tejelni a kártyáért...és ahogy írták, az sem biztos, hogy a teszteredményt nem manipulálják.

2021. máj. 11. 18:14
 25/27 anonim ***** válasza:

"és ahogy írták, az sem biztos, hogy a teszteredményt nem manipulálják."

A teszteredmények nem egzaktak.

Nekem volt egy pozitív gyorstesztem és volt 2 negatív rendes teszt. Ezek után mielőtt repülövel utaztam, kértek labortesztet ami 3 napnál nem régebbi. Megcsináltam, persze önköltségen, aztán meg a kutya se kérte a reptéren, se a beszálláshoz.

2021. máj. 11. 21:34
 26/27 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy akárhonnan közelítjük meg hülyeségnek tűnik?

Jaa már tudom, azért mert AZ!!!

Ne legyen megkülönböztetés és kész én csak ennyit akarok...

2021. máj. 11. 22:45
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Itt olvasható, hogy lehetne ezt értelmesen csinálni:

[link]

Ausztria nem a mi "laboratóriumunk"? Érdekes, ott valahogy megoldották az ingyen tesztelést.

2021. máj. 11. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!