Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ú.n. védettségi igazolványt...

Az ú.n. védettségi igazolványt ami semmitől nem védi meg a többieket, milyen törvény alapján mondják ki hogy kell rendelkezni vele?

Figyelt kérdés
Van egy törvény ami kimondja hogy nem különböztethető meg senki hogy oltatja e magát vagy sem. A személyi igazolványt sem kérheti el bárki.
2021. máj. 5. 16:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
7/10 had kapjak már korházi ellátást amikor fizetem a tb-t, azon felül ha bármi bajom van vagy magánúton néz meg orvos, vagy várok 4-5 hónapot hátha addig az esetleges gondom miatt megdöglök
2021. máj. 6. 21:34
 12/27 anonim ***** válasza:
60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet
2021. máj. 9. 01:08
 13/27 anonim ***** válasza:
77%
El sem olvasom, az új rendeletek mind azért születtek, hogy büntessenek vagy korlátozzák azt aki a rendszerrel nem ért egyet
2021. máj. 9. 15:04
 14/27 anonim ***** válasza:

"az új rendeletek mind azért születtek, hogy büntessenek vagy korlátozzák azt aki a rendszerrel nem ért egyet"

Ja, amit egyébként társadalmi szintű egyetértés övez, arra minek szabály?

2021. máj. 9. 23:13
 15/27 anonim ***** válasza:
Gondolom a kresz-t se tartod be, mert nem értesz vele egyet.
2021. máj. 9. 23:31
 16/27 A kérdező kommentje:
Ilyen erővel a dohányosok se kapjanak tb ellátást mert direkt súlyosbítják a betegségüket?
2021. máj. 10. 16:02
 17/27 anonim ***** válasza:
Gyerekek, ha például az oltottak nem kapnának oltás után oltás miatt lebetegedés következményeképpen orvosi ellátást akkor nem lenne harmadik hullám, üres lenne a kórház csak mondom. A mentősök zsinórba viszik befelé az oltottakat és nem beszélhetnek nehogy már az oltakozási kedve lezuttyanjon a népnek. De akkor oké, ne kezeljük coviddal az oltatlanokat, viszont ne kezeljük akkor az oltottakat se természetesen.
2021. máj. 10. 16:09
 18/27 anonim ***** válasza:
72%

Kapjon mindenki elátást, aki oltatni szeretne engem nem zavar!!

Ami viszont nagyon is zavar az a megkülönböztetés. A családomban szüleim, testvérem és egész családja igazoltan covidos volt. Semmi bajuk nem volt, 1-2 napig nem éreztem ízeket, én pedig el sem kaptam ( vagy átestem rajta csak nem vettem észre) és most amiért egészseges vagyok ülhetek otthon vagy oltatom magam ezzel megyek a statisztikába hogy az oltás jó dolog. A kresz rossz példa, a dohányzás főleg... ezek egyéni döntések és senki nem akar rákényszeríteni valamilyen eszközzel.

2021. máj. 10. 22:39
 19/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
#18: ha tényleg elkaptad, akkor van antitested. Ami kimutatható. Amivel igényelhető a védettségi kártya. Amivel meg nem kell otthon ülnöd. Megjegyzem: kártya nélkül sem kell senkinek otthon ülnie.
2021. máj. 10. 23:14
 20/27 anonim ***** válasza:
71%

"ha tényleg elkaptad, akkor van antitested. Ami kimutatható. Amivel igényelhető a védettségi kártya"

Ja, fizethet egy valag pénzt; ha nem kapta el akkor a semmire. Ezen is biztos jól megtömi a zsebét valaki.

És megintcsak az egészségesekről húznak le egy bőrt, akik az ellátórendszert se terhelték.

2021. máj. 10. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!