Az ú.n. védettségi igazolványt ami semmitől nem védi meg a többieket, milyen törvény alapján mondják ki hogy kell rendelkezni vele?
"az új rendeletek mind azért születtek, hogy büntessenek vagy korlátozzák azt aki a rendszerrel nem ért egyet"
Ja, amit egyébként társadalmi szintű egyetértés övez, arra minek szabály?
Kapjon mindenki elátást, aki oltatni szeretne engem nem zavar!!
Ami viszont nagyon is zavar az a megkülönböztetés. A családomban szüleim, testvérem és egész családja igazoltan covidos volt. Semmi bajuk nem volt, 1-2 napig nem éreztem ízeket, én pedig el sem kaptam ( vagy átestem rajta csak nem vettem észre) és most amiért egészseges vagyok ülhetek otthon vagy oltatom magam ezzel megyek a statisztikába hogy az oltás jó dolog. A kresz rossz példa, a dohányzás főleg... ezek egyéni döntések és senki nem akar rákényszeríteni valamilyen eszközzel.
"ha tényleg elkaptad, akkor van antitested. Ami kimutatható. Amivel igényelhető a védettségi kártya"
Ja, fizethet egy valag pénzt; ha nem kapta el akkor a semmire. Ezen is biztos jól megtömi a zsebét valaki.
És megintcsak az egészségesekről húznak le egy bőrt, akik az ellátórendszert se terhelték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!