Milyen dolog ez, hogy a kormány évenként kötelezően újítandó védettségi igazolványhoz köti a kijárást ?
"Vagy az USA-ban sem sikerült betartani a kijárási korlátozást, mégsem lett mutálódás és tömeghalál."
Elvégre mi az a 600 ezer halott, ugye? Apróság. Mondjuk arányosan a mi 28 ezrünk még ennél is rosszabb.
300 millióból is 600,000 halottal mit kezdjünk ?
Egy ember halála tragédia, tízezreké statisztika.
"Azokat egyszer - egyszer kapjuk kiskorunkban, nem pedig fiatal / felnőttkorunkban erőltetik, mint a COVID oltást, évente."
Akkor az a gond, hogy felnőtt korban kapod? Vagy nem értem. Influenza oltást is évente ismétlik, a tetanuszt 6 évente, a kullancs-encephalytist 3 évente. Ezek is opcionálisak, csak éppen ezekből nem lett világjárvány, ezért nem kötnek hozzájuk semmilyen korlátozást.
Na figyeljétek a szellemi fogyaték érvelését. Megpróbálom utánozni:
Föld lakossága 1900: 1,65 milliárd fő
Első világháború áldozatainak száma: 37 millió fő
2,2%, pont mint a koronavírus halálozása.
Konklúzió: Az első világháború nem volt veszélyes
Következő:
Föld lakossága 1918: kb. 1,8 milliárd fő
Spanyolnátha áldozatainak száma: kb. 50 millió fő
2,7%, tehát a spanyolnátha nem volt veszélyes
ez hülye :D
#23:
Nem a Felnőttkorban való beadás a baj, hanem az Évente ismétlés. Kiskoromban megkaptam a BCG-t és társait, azok élethosszig kitartanak, addig a COVID-nál nem elégséges, hogy megkapom az oltást, és többet nem kell orvoshoz menni, hanem Félévente újra, és ilyen Önkényes és Túlszabályozott hülyeségekkel zargatnak, hogy Oltási könyv nélkül a Kiserdőbe / Faluhatárba sem mehetek ki sétálni.
Minden vírustól lehet rettegni, ennyi erővel a Hantától vagy a MERS-től is lehetne. De lehet, hogy említem, a hátsó sorokban ülve Müller Ceciék jegyzetelnek, hogy mivel rémisztgessenek.
A másik, Külön kérdésként akartam kiírni, de nem fogom, itt megkérdezem, Miért kell a Népet a Nigériai / Brazil / Indiai variánssal stresszelni, Kormányzatilag, amikor elegünk van belőle, meg azok amúgy is Harmadik világbeli örökös nyomornegyedek, egzotikus betegségekkel, és a legkisebb mértékben sem érdekel, hogy mi van ott.
# 24:
Te egy ilyen Kormánypárti Spambot vagy ?
#26!
Úgy tűnik, hogy aki értelmesen szól hozzá, azt azonnal kormánypártinak tartod. Hízelgő! :D
"Nem a Felnőttkorban való beadás a baj, hanem az Évente ismétlés. Kiskoromban megkaptam a BCG-t és társait, azok élethosszig kitartanak"
Igen, azok igen. A gond az, hogy az immunrendszerünk nem úgy működik, ahogy mi szeretnénk, hanem ahogy ő szeretne. Ezért pl a bárányhímlő, a hepatits és a TBC ellen élethosszig tartó védelemmel reagál, de pl az influenza, a tetanusz, az agyhártyagyulladás ismétlős.
"ennyi erővel a Hantától vagy a MERS-től is lehetne"
Lehetne, de szerencsére a MERS pl nem jutott ide. Ez a szar meg igen.
"Miért kell a Népet a Nigériai / Brazil / Indiai variánssal stresszelni,"
Hogy miért kell stresszelni, azt én sem értem. Ez a ráijesztős, drámázós gyökérség nálam is kiüti a biztosítékot.
Ugyanakkor sajnos foglalkozni kell vele, mert előbb-utóbb eljutnak ide is, ezért készülni kell rá. Jelenleg a nyomornegyedek betegségei, oké, de ha eljut ide, akkor fontos, hogy ne járjunk úgy. Most a nyomornegyedek betegségei igen, de az a megdöbbentő, hogy amennyit utaznak az emberek, pillanatok alatt elterjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!