Miért baj az oltáselleneseknek az, hogy pár étterem és egyéb vendéglátós szolgáltatás kinyit úgy, hogy a védettségi igazolvánnyal rendelkezők bent is elfogyaszhatják az ételt és italt?
1 hónappal ezelőtt az volt a probléma, hogy szegény vendéglátósoknak nincs jövedelmük mert ki sem nyithattak.
Most, hogy végre kinyithatnak és próbálják maximamalizálni a profitjukat dögöljenek meg, mert követik a kormány által előírt szabályokat.
10: "Mert egy állam attól szabad, hogy nincs semmi korlát, mindenki azt csinál, amit akar."
Ezt nem szabad államnak hívják, hanem anarchiának.
"De ha nem ülök föl a hullámvasútra, azzal engem nem fognak kiközösíteni, hogy "fúj, ez nem hajlandó hullámvasutazni", te hülye állat, a kérdezővel együtt! Befejeztem!"
Mivel a minél több oltott egy járvány közepén a társadalom (meg úgy en bloc az emberiség) érdeke, de ennyi ésszel gondolom ez sem esett le eddig.
Aki nem érti mitől óriási baj az ami most folyik az nézze meg ennek a holokauszt túlélő hölgynek az interjúját. Nagyon világosan elmagyarázza az azonosságát az akkori folyamatoknak a mostaniakkal. Ugyanaz a diszkrimináció ugyanazon magyarázatok és elvek mentén, ugyanaz a gyűlölettől és/vagy félelemtől fűtött emberi reakció.
Nekem simán megér annyit, hogy nem mehetek be helyekre, cserébe azért, hogy elhúzhatom az oltás beadatását addig, míg így, vagy úgy de kötelezővé teszik. Két verzió van:
1, lecseng, kifullad, megszelidül a vírus. Koreai tudósok álláspontja ez.
2, újabb és újabb mutánsok jönnek és akkor köteleznek majd mindenkit, oltásokra. Ez nagyon nagy gáz lenne.
Megmondom őszintén, az első verzióra apellálok és megúszom az oltást.
"Ugyanaz a diszkrimináció ugyanazon magyarázatok és elvek mentén, ugyanaz a gyűlölettől és/vagy félelemtől fűtött emberi reakció."
A fajelméletnek semmi köze az emberek egészségéhez, és az emberi élet védelméhez.
"De igen, ugyanaz a gonoszság más mázba burkolva"
Hát igen, a gonosz kormányok szeretnék ha minél előbb véget érne a járvány és vissza lehetne térni a normális élethez, pont mint a náci népirtások. Ja nem, mégse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!