Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Covid halottakat krematórium...

A Covid halottakat krematóriumban égetik, vagy temetik koporsóba?

Figyelt kérdés

Eddig úgy tudtam, hogy koporsós temetést kapnak a Covid halottak is. A temetkezési vállalkozók is mondják, hogy nincsen több halott mint máskor. Csak nem közlekedésibe mennek el, mert lezárás van hanem covidba.

Viszont mult héten egy orvos azt nyilatkozta, hogy a magyar krematóriumok 3 műszakba dolgoznak. Akkor ezek szerint a covidosakat égetik? [link]

2021. máj. 3. 14:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a mi családunk is érintett. Minden további nélkül lehetett volna zárt koporsós temetés. Szerintem azért mondta az idézett doki, mert manapság az urnás temetkezés elterjedtebb. Mi is azt választottuk, pedig koporsós családi sírhelybe helyeztük el a halottunkat (és nem is volt olcsóbb, mintha koporsós temetés lett volna.)
2021. máj. 3. 17:46
 12/13 anonim ***** válasza:
82%

azért gyakoribb most a hamvasztás, mert sokszor maga a család is beteg, kórházban, karanténban van, és nem akarnak fizetni a hűtésért.

De nem tilos a koporsós temetés sem.

2021. máj. 3. 18:07
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
#4-es vagyok és igaza van az előttem íróknak, csak a temetés intézése eléggé megviselt akkoriban nem emlékeztem pontosan. valóban lehetett volna koporsós temetés is - ezért is írtam azt hogy dupla zsákban adták át a halottat a temetkezési vállalkozásnak, lehetett volna úgy temetni. A mi döntésünk volt a hamvasztás.
2021. máj. 3. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!