Auschwitz birkenau krematórium mivel működött?
A mai világban köztudott az, hogy egy ember hamvasztásánál nagy befúvású, nagyon magas hömérsékletet használnak.
Számos film van auschwitz birkenau ról, de a krematóriumokról bővebb információt nem találtam.
Néhány dokumentum filmben mondták, hogy a meglévő krematóriumok nem bírták a 24 órás megterhelést. Mivel érték el azt a hőmérsékletet, hogy a rengeteg embert el tudják égetni, hamvasztani ?
Azt olvastam, hogy szénnel fűtöttek.
Irdatlan mennyiségű szén kellett a krematóriumok fűtéséhez, amit nem tudom honnan szereztek be.
A Németeknek jelentős volt a szénbányászata,már akkoriban is.
Egyébiránt nem mentek annyit a kemencék, mint ahogy azt probálják a loknisok beállítani.A Vöröskereszt háború utáni jelentése az áldozatok számát tekintve, jóval egy milió alatt van.
A hat milió borzaszto erős tulzás,ez a szám a hatásvadászat része szokásukhoz híven.
"A hat milió borzaszto erős tulzás,ez a szám a hatásvadászat része szokásukhoz híven."
Én sem értem ezt a hatásvadászatot.
Ha történetesen "csak" egy millió, az is rettenetesen nagy szám, ha "csak" százezer, az is.
Elég borzalom történt a táborokban, a sok hazudozással az áldozatok emlékét mocskolják be.
lásd a hihetetlen fantasy elemeket: emberszappan, emberbőrből készült lámpaernyő, emberhajból készült filc amiből a tengeralattjárón szolgáló német katonák bakancsa készült, emberhajjal tömött párna stb.
Minek kell ez?
A fentiekről már "kiderült", hogy hazugság, maga a kitaláló vallotta be évekkel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!