Van olyan ismertek olyan nőt aki a krematóriumba akar dolgozni? Mert jól érzi magát pl a hullák közt? Ez normális? Valami vélemény kicsit bővebben ha lehet
Haláli humorral van megáldva :))) ..amúgy egyénfüggő ki mit szeret, ha rendes és nem árt senkinek.
Én például tyukok/baromfik közt érzem magam jól és szeretem a tyúksz@r illatát. Nem vicc. Minden ember más. :)
Igen képzeld van.Itt vagyok,26 évesen munkakeresésnél 2 krematóriumba jelentkeztem,ami van a lakhelyemhez közelebb.Meg minden létező temetővel kapcsolatos helyre,aminek megfelel a végzettségem.
Nem bírom az emberekkel kapcs.munkát,asszociális vagyok,az élőkkel sok a probléma,elég nagy stresszforrás,mert nem ismered előre a reakciókat.Nekem erre nincs szükségem,a halottakkal ez nincs így.
Ha meg azt mondják "gusztustalan",hát pl:az ápoló munkája nem az?
Betegekkel végképp nem dolgoznék soha,mert nagyon lehangoló,főleg elfekvő jellegű osztálon,ahova meghalni mennek többnyire.Sajnálnám őket,megviselne.
A halottal más a helyzet,őket nem sajnálom sosem,mert már túl vannak az élet szenvedésein.(ebbe a hetekig tartó haldoklás is beletartozik)Na azt lehet sajnálni,nem a megkönnyebbült embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!