Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az normális hogy mondom...

Az normális hogy mondom anyámnak hogy hasmenésem van, de ő el akar küldeni suliba?

Figyelt kérdés
De most komolyan?! xD Mondom neki hogy szószerint fosok a sulitól, ő meg csak annyit mondd hogy "szembe kell nézned a félelmeiddel"... Hát jó majd szembenézek máskor XDD Szerintetek leüt ha nem megyek?
2011. szept. 15. 07:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hány éves vagy? Miért félsz a sulitól? Leütni meg csak nem fog, elvégre a gyereke vagy.

2011. szept. 15. 07:32
 2/10 A kérdező kommentje:

18 éves lány vagyok

Hát ez így újabban jött elő, elég érzékeny vagyok így kb egy hónapja... Eddig se voltam rendben lelkileg, de most szerintem elszakadt a cérna és azért vagyok ilyen :D Már második nap sírtam a fél osztály előtt... Meg az bánt hogy a sulim nagyrésze ilyen hülye cigány (most ne mondd hogy rasszista vagyok mert van pont a suliból is egy rendes cigány ismerősöm, de ismered a fajtát gondolom...) Az osztálytársaim ugyan nem cigányok de hát IQ-ilag ők se állnak a helyzet magaslatán : D A tanáraim meg kiakasztanak! Ha mondok valami olyat amit ők nem bírnak felfogni akkor ugye ők néznek hülyének, és ez eléggé bánt engem. Konkrétan azért félek hogy mit gondolnak rólam, pedig eddig ez sosem érdekelt : S

2011. szept. 15. 07:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ismerem a fajtát, és nem mondom, hogy rasszista vagy, mert akkor rám is kéne mondani, ugyanis nagyon nem kedvelem őket. Persze nálam is vannak kivételek 18 éves vagy, akkor gondolom, most fogsz érettségizni, szóval nyugi. Ezt az évet bírd ki, utána megmutathatod a tanáraidnak, hogy okos lány vagy:) Amúgy meg ne foglalkozz velük. Mamám szokta mondani, hogy az emberséget nem adják a diplomával. És lám milyen igaza van. Azzal pedig ne foglalkozz, hogy mit gondolnak rólad. Járj suliba, tanulj. Élvezd az életet. Nem másoknak kell megfelelned hanem saját magadnak. :)

19L

2011. szept. 15. 09:54
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát épp ez az hogy már leérettségiztem, most ötödéven vagyok. Ez is bennem van hogy már nem is lenne muszáj suliba járnom, na meg utálom ezt a szakmát amit tanulnom kéne... Régen szerettem, érdekelt, de már nagyon nem az én világom. Anyám ezt nem tudja felfogni, mondjuk az ő szemszögéből logikus hogy maradjak mert hogy mégegy év és lesz szakmám, de már komolyan nem bírom ki... Meg lehet az is van bennem hogy nekem kell a változatosság. Hetedik éve járok középiskolába (hatosztályossal kezdtem) de két évnél tovább sehol se voltam, csak itt... : D Lehet hülyeség de tényleg tovább kell lépnem valahova... Úgy szeretnék egy évet pihenni... (Nem lenne gáz merthát alig voltam még 18 amikor leérettségiztem, szóval nem lenne az hogy már hűdeöreg vagyok a főiskolához vagy valamihez :D ) Kicsit rendbeszedni magam. Elkezdeni valami más dolgokat csinálni. Egyszerűen úgyérzem hogy már nem vagyok oda való. Belegondolni is rossz hogy 11 éve járok iskolába, és olyan dolgokat tanultam zömmel amiket gyűlölök, és kb. semmi nem maradt a fejemben. Olyan hasztalannak tűnik az egész...

Köszi amúgy a kommentjeid :)

2011. szept. 15. 10:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nincs mit. :)

Mi volna, ha jelentkeznél egyetemre, ez alatt az egy év alatt pedig keresnél valami munkát hátha sikerül, és letennéd a nyelvvizsgát, ha még nincs. Vagy nekiállnál valami olyan nyelvet tanulni amit már régóta szeretnél. :)

2011. szept. 15. 10:47
 6/10 A kérdező kommentje:

Munka kizárt dolog, mivel nem tudok emberek közelébe lenni, nem tudok ismeretlenekkel kommunikálni, és mondj nekem olyan munkát, ahol nem kell :D Nyelvvizsgát már régóta le szeretném tenni, de azt suli mellett is lehetne talán csinálni. Szóval "nemkifogás".

Egyetem, fősuli... Ahjajj... Ha a közeli jövőmre gondolok mindig fejbe akarom lőni magam, fogalmam sincs hogy mi lesz, tiszta szánalmasnak érzem magam. Nem tudok kommunikálni normálisan, emiatt szinte mindenből "ki vagyok zárva".

2011. szept. 15. 11:26
 7/10 anonim ***** válasza:
41%
Hát amellett, hogy te is ott állsz ahol osztálytársaid(vulgáris beszéd, fosok a sulitól), azt mondom, hogy kényszeríteni nem szabad, de elzavarhat dolgozni.
2011. szept. 15. 11:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Oké, ebben a hozzászólásban inkább nem keresem az értelmet :D
2011. szept. 15. 12:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Én szinte egész középiskola alatt depis voltam (5 éves volt, az is utolsó évben szakmát adott), itthon senkinek nem tűnt fel. Egyetemen szintén (ELTE), úgy csináltam végig ezt a 3 és fél évet, hogy sokszor a sírógörcs kerülgetett, pont, ahogy nálad: értelmetlennek éreztem és lám az is, mert fél éve keresek munkát de persze nem találok. Ott is akartam hagyni az egyetemet első félév után, mert egy rakás ..., de végül maradtam, mert volt lehetőségem nyelvet tanulni (olyat, ami mindenképp kellett, mert félvér vagyok és csak a magyar ment).

Ja igen, középiskola és egyetem között sajnos ki kellett hagynom egy évet. Elmentem dolgozni + jártam egy fizetős tanfolyamra, amit aztán a végén otthagytam, mert csak még depisebb lettem a sok baromtól, aki oda járt.

Tanulság: mindenki leszarja a fejedet, senkit nem érdekelnek a problémáid. Ha te nem szeded össze magad, ki más tenné? Sajnos ez az igazság, én is ebben a cipőben vagyok.

2012. aug. 16. 22:16
 10/10 anonim válasza:
Mi lett veled?
2020. máj. 18. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!