Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális, hogy a randikon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a randikon hasmenésem van az idegtől?

Figyelt kérdés

Általában csak vizsgákon, vagy amikor valamin felidegesítem magam, akkor van hasmenésem, mert akkor 'félek', hogy olyat kérdeznek, amit nem tudok.

De a randikon inkább csak attól aggódom, hogy nehogy valamit elrontsak, de különösebben nem vagyok ideges, inkább csak izgatott.

17f

2011. aug. 2. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Normálisnak nem mondanám, de nem tragédia, idővel szerintem kinövöd.

Nekem is volt ilyen, amikor az első barátnőmmel kezdtem járni, akkor szélgörcseim voltak és ment a hasam, sőt csuklottam is :), aztán megnőtt az önbizalmam és pár hét alatt elmúlt.

A szervezet úgy érzi, hogy izgulsz, mert veszélyben vagy, és hamarosan menekülni kell, ezért könnyíteni akar magán, hogy ha futni kezdesz, akkor könnyebb legyen a tested. Ez az állatoknál is így van, az ember meg csak egy nagyon fejlett állat... ez a biológiai-élettani eredete a tüneteidnek.

2011. aug. 2. 11:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem normális, nekem is szokott lenni. Vegyél be 1-2 szem széntablettát. 22F
2011. aug. 2. 12:09
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
vegyél be 1-2 szem hashajtót xDD........na viccet félretéve lazíts, próbáld meg jol érezni magad, nevess stb. akkor minden jol fog menni ;)
2011. aug. 2. 12:31
 4/7 napietus ***** válasza:
71%
mindenkin máshogy jön ki a feszültség. van, akinek a feje fájdul meg, van, akinek a gyomra, van akinek hasmenése vagy éppen szorulása van stresszes helyzetben. próbáld meg a randit nem "vizsgaszituációnak", hanem kikapcsolódásnak felfogni, akkor enyhülni fognak a tüneteid, sőt, meg is szűnnek.
2011. aug. 2. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem gáz egy randin. Gondolj a kakiszexre.
2011. aug. 2. 13:29
 6/7 A kérdező kommentje:
ok, koszi a valaszokat!
2011. aug. 2. 14:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Normális az izgalomtól, csak hát kellemetlen!
2011. aug. 2. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!