Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a randikon hasmenésem van az idegtől?
Általában csak vizsgákon, vagy amikor valamin felidegesítem magam, akkor van hasmenésem, mert akkor 'félek', hogy olyat kérdeznek, amit nem tudok.
De a randikon inkább csak attól aggódom, hogy nehogy valamit elrontsak, de különösebben nem vagyok ideges, inkább csak izgatott.
17f
Normálisnak nem mondanám, de nem tragédia, idővel szerintem kinövöd.
Nekem is volt ilyen, amikor az első barátnőmmel kezdtem járni, akkor szélgörcseim voltak és ment a hasam, sőt csuklottam is :), aztán megnőtt az önbizalmam és pár hét alatt elmúlt.
A szervezet úgy érzi, hogy izgulsz, mert veszélyben vagy, és hamarosan menekülni kell, ezért könnyíteni akar magán, hogy ha futni kezdesz, akkor könnyebb legyen a tested. Ez az állatoknál is így van, az ember meg csak egy nagyon fejlett állat... ez a biológiai-élettani eredete a tüneteidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!