Szerintetek ez normális vagy mit akar ezzel?
Figyelt kérdés
Ha egy fiú aki 14 éves azt mondja egy lánynak, aki 12 hogy lekézimunkázhatná,ilyen tök komoly hanglejtéssel, akk szerintetek csak hülyeségből mondta? mert bnőm elkezdett félni nagyon a fiútól(am jó haverok) de én úgy gondolom hogy csak hülyeségből mondta...am a fiú nagyon perverz természetű és azt hiszi tetszik bnőmnek...légyszi normális válaszokat írjatok, mert nagyon fontos.2011. máj. 22. 22:32
1/3 anonim válasza:
Hogy normális, vagy sem, az relatív. Én (21/L) azt mondom, nem kéne, hogy az legyen, de manapság már sajnos azzá vált. Azért fontos a véleményünk, mert meg akarsz nyugodni, hogy te csak hülyeségnek tartod, a barátnőd meg parázik tőle? Szerintem komolyan mondta a srác, nekem ilyet egy haverom se mondott, akárhogy be volt állva, még akkor sem. Ha mégis ilyet mondott volna egy haverom, elküldtem volna a p-ba, és többé szóba se álltam volna vele.
2/3 A kérdező kommentje:
én már mondtam a barátnőmnek, hogy küldje el oda ahova való, de ő még mindig azt mondja hogy nem tudja mi legyen, am eddig mindig ő volt a mindig vidám megrendíthetetlen de most meg teljesen bbe van depizve
2011. máj. 23. 09:06
3/3 A kérdező kommentje:
meg ráadásul a srác velünk jár egy suliba ezért bnőmnek nagyon rosszul esik mindennap látni
2011. máj. 23. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!