Ha az oltottak úgyis védve vannak a vírus ellen, akkor az oltatlanokat miért kell korlátozni? Ha engem nem érdekel, hogy elkapom e a vírust, akkor saját felelősségemre miért nem mehetek ahova akarok?
#18: Ne is mondd. Inkàbb nem mondok véleményt már. Egyébként sosem vergődök, hogy az oltás felesleges, szar, ne adassa be senki. Sokan oltatták magukat a környezetemben. Egy rossz szavam nem volt. Meg miért is lenne? Inkább ez a sok logikátlan rendelkezés a felháborító.
#20: Látom mindenre van magyarázat... Nyilván egy 100 fős lagziban minden ember egyébként összejár egymással napi szinten. Véletlenül sem fordul elő, hogy az ország több pontjáról vannak meghívva emberek. Értem, hogy bizonygatni kell, hogy ez mennyire jó, de logikusan nézve, óriási baromsàgnak tartom. Egy állatkertben sem kell szabadtéren egymás sggében lenni. Vagy ott mennyivel fertőzőbb a közeg, mintha egy parkban megyek el az emberek mellett? Komolyan nem értem...
"Nyilván egy 100 fős lagziban minden ember egyébként összejár egymással napi szinten."
Nem mindenki mindenkivel, de közvetve általában igen. Mert én pl lehet hogy csak az unokatesómmal járok össze gyakran, de ő meg ugye a szüleivel találkozik akik szomszédok a sógorral, stb.
Ez már tényleg csak erőltetett kákán is csomó keresés, amit csinálsz.
22
Pedig gondolj bele,az állatkertben senki se liheg a másik nyakába.Míg a teraszokon kb igen és bizony a násznép se fogja a másfél méter távot tartani 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!