Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az oltottak úgyis védve...

Ha az oltottak úgyis védve vannak a vírus ellen, akkor az oltatlanokat miért kell korlátozni? Ha engem nem érdekel, hogy elkapom e a vírust, akkor saját felelősségemre miért nem mehetek ahova akarok?

Figyelt kérdés

2021. máj. 2. 19:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%
Na ez az!Olyan okosak az emberek hogy az nem igaz.Mind virológus és infektológus b+
2021. máj. 2. 20:20
 12/23 anonim ***** válasza:
32%

#6 típikus érvelési hiba.

Az oltatlan csak másik oltatlant tud megbetegíteni (mert az oltott nem lesz beteg elviekben), és az a másik oltatlan ugyanúgy vállalta hogy megbetegedhet. Vagy esetleg nem bízol az atombiztos mindenre is jó vakcináidban?

2021. máj. 2. 20:23
 13/23 anonim ***** válasza:
14%
Ez az!🤭Pedig olyan jó a vak-cina ,hát....
2021. máj. 2. 20:27
 14/23 anonim ***** válasza:
41%
Én oltatlan vagyok, de akarok oltatni, csak még nem kerültem sorra, viszont be kell mennem dolgozni, nem akarok megbetegedni, a hátam közepére sem kívánom, van olyan személyes ismerősöm, akit nagyon kiütött, én nem szeretném átélni. Szó sincs arról, hogy vállalom, hogy megbetegedhetek, de a tömegközlekedésen, amit munkába járásra használok, vannak olyanok is, akik szarnak bele mindenbe, és erre nincs befolyásom, megbetegedhetek akaratom ellenére.
2021. máj. 2. 20:32
 15/23 anonim ***** válasza:
38%

"Az oltatlan csak másik oltatlant tud megbetegíteni (mert az oltott nem lesz beteg elviekben), és az a másik oltatlan ugyanúgy vállalta hogy megbetegedhet"

Egyrészt semmiből sem következik, hogy aki oltatlan az vállalja. Te talán, de más ettőo még nem. Másrészt az egészségügy sem vállalja.

2021. máj. 2. 20:51
 16/23 anonim ***** válasza:
47%
Akkor nem kell Tb-t se fizetni mert itt nincs egészségügy kedves
2021. máj. 2. 20:58
 17/23 anonim ***** válasza:
57%
Kerdezz meg egy igazi dkkit, nővért, virológust.
2021. máj. 2. 21:43
 18/23 anonim ***** válasza:
75%

#1: Ez nekem is érthetetlen, hogy egy szabadtéri állatkertbe miért nem lehet menni oltás nélkül.

Még azt nevettem, hogy 5 milliónál majd lehet lagzikat tartani, ahova nem kell az igazolvány,tehát mehet oltott és nem oltott. Ezt Orbán nyilatkozta. Hogy nem akarják szétszakítani a násznépet. Teljesen igaz. Ott a 100 ember nem fogja fertőzni egymást, de egy állatkertben vagy strandon igen. Hihetetlen, hogy rengetegen még egyet is értenek ezzel a sok baromsággal.

2021. máj. 3. 18:04
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Szellemi leépülés van 18-as.Én is ki vagyok akadva hogy ennyire nem tudnak logikusan gondolkodni emberek
2021. máj. 3. 18:07
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

"Még azt nevettem, hogy 5 milliónál majd lehet lagzikat tartani, ahova nem kell az igazolvány,tehát mehet oltott és nem oltott. Ezt Orbán nyilatkozta. Hogy nem akarják szétszakítani a násznépet. Teljesen igaz. Ott a 100 ember nem fogja fertőzni egymást, de egy állatkertben vagy strandon igen. Hihetetlen, hogy rengetegen még egyet is értenek ezzel a sok baromsággal."

Mondjuk azért ha logikusan végiggondolod, egy lagzin leginkább családtagok, barátok találkoznak, akik jó eséllyel lagzin kívül is összenárnak. Vagyis ha lagzin kívül nem fertőzték egymást, akkor ennek nem lesz túl sok esélye a lagzin sem.

Ezzel szemben sokkal nagyobb a fertőzésveszély olyan helyen, ahol véletlenszerűen bárhonnan jött emberekkel kerülsz egy légtérbe, akikkel egyébként semmilyen kapcsolatban nem állsz.

2021. máj. 3. 18:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!