Belebuknának az érdekcsoportok a keleti vakcina felvásárlásba, ha senki nem kérné ezeket az oltásokat?
Figyelt kérdés
Felelőtlenségnek tartom, hogy úgy kezdték az oltási kampányt a keleti oltóanyagokkal, hogy még nem volt meg minden szükséges eredmény, és pofátlanság, hogy drágábban vásárolták, mint a nyugati oltásokat. Az általános elfogadásuk pedig még lóg a levegőben.2021. máj. 2. 17:38
11/11 A kérdező kommentje:
Én egyik hatékonyságában sem kételkedek, de a kínait még frissen módosítgatják, mert nem volt eléggé hatásos, a Szputnyik meg nekem pl kockázatos. Mivel korábban kaptam téves kezelést, rossz terápiát, amiknek tartósan negatív következménye lett, nem merek ezekkel kockáztatni. Viszont nagyon be akarják ezeket aratni mindenkivel, akit nem soroltak be kivételezett csoportba. Van olyan krónikus betegség, amit nem vettek fel a kritikus listára, pedig nem egy kis nátha.
2021. máj. 2. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!