Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az oltott védett, az...

Ha az oltott védett, az oltatlan miért nem mehet moziba stb?

Figyelt kérdés
Szóval ha az oltottak ugyanúgy fertőzhetik egymást a moziban, miért nem mehet be az oltatlan is? Miért veszélyesebb oltatlantól elkapni a vírust, mint oltottól?
2021. máj. 2. 12:50
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
62%

A táblázatban a lényeg: azok a beoltottak, akik az oltás után megfertőződtek, MIND meghaltak...

[link]

2021. máj. 2. 13:35
 22/42 anonim ***** válasza:
48%

21) nyilván azért mert a betegeket oltják (oltották kezdetben..)

Beteg személyt legyengíti az oltás,a vírus meg kicsinálja.halálbiztos kombináció.

Annyi ész nem volt hogy az oltott betegeket kötelezzék 2 hét teljes karanténra.illetve az volt a cél hogy minél többen meghaljanak, legalábbis a történések ezirányba mutatnak.

2021. máj. 2. 13:43
 23/42 anonim ***** válasza:
29%

"De negatív teszttel már mehetünk az oltottak közé? "

Nem, mert igazán biztos eredményt csak a pcr teszt ad, aminek viszon kb két nap alatt van meg az eredménye. Vagyis csak annyit tud megmutatni hogy 2 napja fertőzött voltál-e, azt nem, hogy most épp az vagy-e.

2021. máj. 2. 13:47
 24/42 anonim ***** válasza:
50%

"Nem, mert igazán biztos eredményt csak a pcr teszt ad"

A kérdésem költői volt, mivel a negatív teszttel több helyre is mehet az ember a fertőző oltottak közé. Pl konditerem.

2021. máj. 2. 13:53
 25/42 anonim ***** válasza:
23%

Akik lepontozták a #21-et: a forrás (Koronavírus Tájékoztatási Központ) is fel van tüntetve. Akkor most kit/mit pontoztok le?

Mondjuk, ez is költői kérdés volt...

2021. máj. 2. 14:22
 26/42 anonim ***** válasza:
76%
Az a 21-es táblázat szerintem el lett szúrva, mellette a szövegben az áll, hogy 273-an haltak meg a beoltottak közül.
2021. máj. 2. 14:42
 27/42 anonim ***** válasza:
85%
Az a nagy kérdés, hogy negatív teszttel miért nem mehetek étterembe vagy ahova akarok... talán mert valaki sok száz milliót tud megint ellopni a védettségi igazolványok gyártásával
2021. máj. 2. 15:11
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Én ehhez túl buta vagyok, nem vagyok infektológus, vagy orvos, csak tele vagyok kérdésekkel.

Ez a vírus miért terjed ilyen erősen? Még úgy is, hogy zárlat volt, meg maszk, meg távolság tartás. Napi 6-8ezer új eset, 2-3száz halott.

Most már sokan vannak beoltva, kinyitottak a teraszok, tele voltak emberrel. Akik szerintem nem zömében az oltottak közül kerültek ki,mert elsőnek a 65-év felettieket oltották, meg a veszélyeztetett embereket. Inkább fiatalabbak, mondjuk kb 40ig bezárólag voltak a teraszokon rengetegen, országszerte.

Ebből mekkora hullámnak kell kialakulnia? Igaz? Legalábbis az eddigi tapasztalatok alapján. Ez egy agresszív vírus, terjedt ez mindenhogy, akármilyen zárlat volt.

2021. máj. 2. 16:08
 29/42 A kérdező kommentje:
Áh, a teraszozásból nem lesz nagy hullám, akkor jogosan kéne ismét zárniuk, azt meg a drága urunk nem akarja:)
2021. máj. 2. 16:19
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Ok, de akkor a nyitott terszok esetén, kismillió félrészeg hőbörgő, röhögő embernél miért nem terjed mint állat. Ha év elején, tavaszig maszk, zárlat, távolságtartás ellenére terjedt?
2021. máj. 2. 16:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!