A liberális média miért ellenzi ennyire a kínai vakcinát? Majdnem az összes ismerősöm ezt kapta, senkinek semmi baja, de a libsik megint csak hisztizni tudnak 😂
Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 19:18
1/16 anonim válasza:
A napi trollkérdés megvolt.
Komcsizni már nem mertek, ugye ELVTÁRS.
2/16 anonim válasza:
Azért kicsit tényleg ideje volna felzárkózni első hozzászóló! Nem "elvtárs", hanem NERTÁRS!
3/16 anonim válasza:
2! Az lényegében véve manapság ugyanaz!
Bár, ha jobban belegondolok a komcsiknak elvileg voltak elveik, a Fidesznek meg nincs csak a hatalom megszerzése és megtartása.
4/16 anonim válasza:
Mert mindent csak azert is ejenzünk amit a Viktor akkar, mert ez a progreszijó.
5/16 anonim válasza:
Idéznél egy cikket, ahol a liberális média ellenzi a kínai vakcinát?
8/16 anonim válasza:
Direkt îrtam komcsit! Aki régen komcsi volt az most nagyrészt szélsőjobbos!
Ők haverkodnak Putyin elvtárssal, kínával...
9/16 anonim válasza:
Kérdező, te is linkelhetsz ilyen cikket a liberális médiából. Én nem olvastam olyan cikket, ami "ellenzi a kínai vakcinát". A problémákat megírják, de a többiről is.
Szóval szeretném látni azokat a cikkeket, ahol ilyen ellenzés van.
10/16 anonim válasza:
Nem feltétlenül a vakcinát, hanem ahogy többszörös áron hozzájutott az ország. Megint valami rokon zsebében landoltak a milliárdok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!