Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz a heti plusz 2 testnev...

Mi lesz a heti plusz 2 testnevelés órát leigazolni nem tudó középiskolásokkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok, először is leszögezném, hogy tudom, most nem ez a legnagyobb probléma, de mégis felvetődött bennem ez a (jogos?) kérdés.

Jelenleg a 18 év alatti versenyszerződéssel rendelkező személyek látogathatják az edzőtermeket, uszodákat (tudom, plusz a védettek, de ezt most vegyük figyelmen kívül, mert kétlem hogy minden 16-18 év közötti beoltatná magát a Pfizerrel). Én egy 17 éves gimnazista vagyok, és a heti plusz kettő testnevelés órát (ami ugyebár kötelező) egy edzőteremben igazoltam le, ahogyan sok más fiatalabb-idősebb ismerősöm, osztálytársam. A környéken nincs más lehetőség, illetve van, egy uszoda, de a szabályok rájuk is vonatkoznak. Ebben az esetben mit tehetünk, lesz új rendelet? Ha esetlegesen május 10-én visszatérnénk a jelenléti oktatásra, onnan még van egy hónapunk leigazolni 8 alkalmat, és tanév közben nem lehet váltani a sportok között.

(Megjegyzem, egyelőre nem kívánom beoltatni magamat, de ezért nem kérek negatív kritikát, köszi).

2021. máj. 1. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
potvizsgazni kell bukfencbol es zsamoly ugrasbol :)
2021. máj. 1. 18:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy kis együttérzést, na :D
2021. máj. 1. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Év elején adtál be igazolást tanárnak?
2021. máj. 1. 18:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Adtam havonta, nem tudom máshol hogy megy ez, de nálunk havonta kell igazolni 4x2 alkalmat, és ezt egészen november 10-éig meg is tettem.
2021. máj. 1. 18:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk év elején kellet csak beadni.

A kondiba bérleted van? Mert ha igen akkor kérsz egy igazolást tőlük, kedvesen mosolyogsz a recepció leányra, és nagyeséllyel adnak neked.

2021. máj. 1. 18:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Van bérletem, kösz a tippet. De azért általánosságban is kíváncsi lennék erre az oltási igazolvány kontra tesióra dologra, mert ha egy csapat gimnazista megrohamozza az edzőtermeket-uszodákat, nem biztos hogy olyan kedves lesz a recepciós leány, illetve előbb-utóbb erre is kitalál valamit mélyen tisztelt miniszterelnökünk. Még egy kérdés felvetődött bennem, az uszodába az óra keretében járó általános iskolásokkal mi a helyzet?
2021. máj. 1. 18:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs oltas vagy versenyzoi akkor a terem off. Be kell menni tesizni. Nemnagycucc
2021. máj. 13. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!