Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért alacsonyabb az oltási...

Miért alacsonyabb az oltási hajlandóság az ellenzéki körökben?

Figyelt kérdés

Az oltakozást mindenhol az értelmiségi és értelmes emberekkel azonosítják, hogy lehet, hogy az ellenzéki emberek jobban oltásellenesek akik állítólag nem olyan birkák mint a Fideszesek?

Hogy lehet, hogy a Fideszes "birkák" jobban oltáspártiak mint az "értelmiségi" ellenzéki szavazók?

2021. máj. 1. 17:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Próbáltam, de nem a barátom :( Segíts ki, linkeld már be közvetlenül!

Ha sokat válaszolgatsz, még a végén az ember azt fogja hinni, hogy hazudozol, drága kérdező!

2021. máj. 1. 18:27
 22/25 anonim ***** válasza:
67%

13-as vagyok.

Baloldali ismerőseim:

- nem hisz a kormány-propagandának, nem oltatja be magát -a többség;

- csak ha nyugati vakcinát kap, nem regisztrált - elég sokan;

- ő már -egyszer- büdösnek érzett egy bizonyos ételt, tehát biztos átessett rajta;

- ő már 2019-ben átesett rajta, mivel néhány tünete azonosak voltak a coviddal -antigéntesztre nincs pénze;

- ő is átesett rajta, mert a gyereke bulizni járt - tesztet nem csináltattak, minek, felesleges, kamu;

Jobboldali:

Többség oltakozott különböző vakcinákkal.

Egy:

- valamilyen betegsége miatt csak pfizerrel akar;

Másik:

- egyik vakcinában sem hisz, különböző linkekkel indokolja.

2021. máj. 1. 18:51
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem nézik az M1-et, és nem nyomatják magukba feltétel nélkül a keleti vakcinákat, amikkel max Bahreinbe, Szlovákiába, Szerbiába, Montenegróba mehetnek.
2021. máj. 1. 18:55
 24/25 anonim ***** válasza:
"Legrissebb kutatás..." Lássuk is már, mert a google azt dobja ki, amit én bemásoltam pubi!
2021. máj. 1. 20:01
 25/25 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, linkeld már be ami alátámaszt, mert kezd ciki lenni...
2021. máj. 1. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!