Miért alacsonyabb az oltási hajlandóság az ellenzéki körökben?
Az oltakozást mindenhol az értelmiségi és értelmes emberekkel azonosítják, hogy lehet, hogy az ellenzéki emberek jobban oltásellenesek akik állítólag nem olyan birkák mint a Fideszesek?
Hogy lehet, hogy a Fideszes "birkák" jobban oltáspártiak mint az "értelmiségi" ellenzéki szavazók?
Nem tudom, hogy ezek a statisztikák hogy készültek, de mielőtt regisztráltam sok ismerősömmel, köztük orvosokkal, virulógusokkal is beszéltem az oltással, vakcinákkal kapcsolatban. Egy közismert professzornak csak az aszisztenség tudtam elérni: "a professzor úr mindenkinek azt üzeni, hogy bármely vakcina jobb, mint a covid".
A jobboldaliak többsége minden vakcinát elfogadna -kettő kivételével, egyikük csak a pfizert.
A balodlaliak nagy többsége viszont vagy teljesen elutasította, vagy csak nyugati vakcinát fogadna el.
Egy részükkel azóta is beszéltem, nem regisztráltak, nem is akarnak, nem oltatták be magukat.
"Hogy lehet, hogy a Fideszes "birkák" jobban oltáspártiak mint az "értelmiségi" ellenzéki szavazók?"
Úgy, hogy hazudsz és ennek az ellenkezője az igaz.
március 22-25 között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!