Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért alacsonyabb az oltási...

Miért alacsonyabb az oltási hajlandóság az ellenzéki körökben?

Figyelt kérdés

Az oltakozást mindenhol az értelmiségi és értelmes emberekkel azonosítják, hogy lehet, hogy az ellenzéki emberek jobban oltásellenesek akik állítólag nem olyan birkák mint a Fideszesek?

Hogy lehet, hogy a Fideszes "birkák" jobban oltáspártiak mint az "értelmiségi" ellenzéki szavazók?

2021. máj. 1. 17:08
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
#10 Javaslom nézz utána a felméréseknek ;)
2021. máj. 1. 17:28
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
A betegeken kívül csak az idióták oltatnak tehát legalább ebbe a témába ne keverj pártszompátiát.
2021. máj. 1. 17:41
 13/25 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom, hogy ezek a statisztikák hogy készültek, de mielőtt regisztráltam sok ismerősömmel, köztük orvosokkal, virulógusokkal is beszéltem az oltással, vakcinákkal kapcsolatban. Egy közismert professzornak csak az aszisztenség tudtam elérni: "a professzor úr mindenkinek azt üzeni, hogy bármely vakcina jobb, mint a covid".

A jobboldaliak többsége minden vakcinát elfogadna -kettő kivételével, egyikük csak a pfizert.

A balodlaliak nagy többsége viszont vagy teljesen elutasította, vagy csak nyugati vakcinát fogadna el.

Egy részükkel azóta is beszéltem, nem regisztráltak, nem is akarnak, nem oltatták be magukat.

2021. máj. 1. 17:44
 14/25 anonim ***** válasza:
70%
Inkább azt kellene szelektíven befogadni, hogy a kormány oltásellenesnek titulálja azokat, akik megbízható vakcinát szeretnének... Egyébként nagyon sok a krónikus beteg, akik csak 2-3 féle oltást kaphatnak csak, ha ezekre az emberekre nem tukmálja rá a háziorvosa a kínai oltást akkor meg ők is oltásellenesek...:D Én ebben egy mintázatot vélek felfedezni...
2021. máj. 1. 17:56
 15/25 anonim ***** válasza:
65%

"Hogy lehet, hogy a Fideszes "birkák" jobban oltáspártiak mint az "értelmiségi" ellenzéki szavazók?"

Úgy, hogy hazudsz és ennek az ellenkezője az igaz.

[link]

2021. máj. 1. 18:05
 16/25 A kérdező kommentje:

március 22-25 között

2021. máj. 1. 18:06
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Talán született azóta frissebb közvéleménykutatás, amire a véleményed alapozod? Nosza, linkeld gyorsan!
2021. máj. 1. 18:07
 18/25 A kérdező kommentje:
Google a barátod
2021. máj. 1. 18:14
 19/25 anonim ***** válasza:
Mutasd, ha már állítol valamit. Mi 2-őt is hoztunk, ami 1hónapnál frisebb. :) Tudjuk, hogy te a decemberire gondolsz... ^^ kis hamis
2021. máj. 1. 18:18
 20/25 A kérdező kommentje:
Legfrissebb kutatás, Google a barátod továbbra is, ne a DK fórumon keresd!
2021. máj. 1. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!