Mi a pártpolitikai preferenciád és oltási hajlandóságod?
Figyelt kérdés
A közelmúltban egymással ellentétes eredményű közvélemény-kutatások láttak napvilágot, ezért tennék most én is egyet (nem üzleti célból) :)2021. ápr. 12. 09:47
A kérdező szavazást indított:
Kormánypárti és oltáspárti vagyok.
Kormánypárti és oltásellenes vagyok.
Kormánypárti vagyok, talán beoltatom magam, talán nem.
Ellenzéki és oltáspárti vagyok.
Ellenzéki és oltásellenes vagyok.
Ellenzéki vagyok, talán beoltatom magam, talán nem.
Nincs politikai preferenciám, oltáspárti vagyok.
Nincs politikai preferenciám, oltásellenes vagyok.
Nincs politikai preferenciám, talán beoltatom magam, talán nem.
59 szavazat
1/19 anonim válasza:
A leginkább oltás ellenesek baloldali összefogás szavazói, S leginkább oltás pártiak pedig Fideszesek! Ez tapasztalataim alapján mondom.
3/19 anonim válasza:
Hiányzik még az is hogy nem vagyok oltás ellenes de nem oltatom be magam koronavírus ellen. Mert attól hogy nem oltatod be magad, még nem leszel oltás ellenes, csak közéjük szeretnének rugdosni.
4/19 anonim válasza:
3.Sőt ha nem oltatod magad oltásellenes vagy amiből egyenesen következik - bár lehet,hogy te nem tudsz róla - hogy laposföldhívő vagy.
5/19 anonim válasza:
Alapvetően oltásellenes vagyok, de ha a Soundra csak úgy tudok menni, beoltom magam.
6/19 anonim válasza:
Ez komoly 5.? Azért képes vagy eladni magad?
7/19 anonim válasza:
Fiatalként rosszabb az oltás, mint maga a vírus.
Ettől függetlenül működik és legalább kevesebb eséllyel fogok megfertőzni egy nyuggert.
8/19 anonim válasza:
Ellenzéki és oltásellenes vagyok
9/19 anonim válasza:
Pártpreferenciám nincs (mindről rossz véleménnyel vagyok), oltáspárti vagyok.
10/19 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fogalmaztam a választási lehetőségeknél:
- oltáspárti ~ beoltatom magam,
- oltásellenes ~ nem oltatom be.
De valóban, lehet vki úgy oltásellenes, hogy mégis felveszi az oltást, ha csak oltva tud menni vhova. :-)
2021. ápr. 12. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!