Mi a pártpolitikai preferenciád és oltási hajlandóságod?
10
Igen, meg a hazug gyurcsányisták akik "oltásellenesek", de sutyiba beoltatják maguk
A politika nem érdekel,egyik oldal sem.
Az oltási hajlandóságom a nullával egyenlő.
Nagyon nagy f-szság ebből politikát csinálni, a fertőzés sem teszi.
A lélegeztető gépet meg nem kívánom se kormánypártinak, se ellenzékinek.
Nem embernek való, higyjétek el!
16
Aki olyan hülye hogy napi szinten tesztelteti magát aztán a alpozitiv eredménynek köszönhetően bekerül a Covid osztályra és rakotik a lélegeztető gépre az meg is érdemli.Aki gyáva,tudatlan az haljon meg
#17 én más okból voltam máskor.
Pozitív teszt ahhoz kevés hogy rátegyenek.
Csak mondjuk egy 150-es légzés szám és pulzus már pár perc után azon gondolkodsz, hogy az egyiket le kéne állítani, mert nincs annyi oxigén, hogy a szívednek is jusson még a légzőizmoknak is.
Vigyázz magadra!
18
Mert csak a "Covid" okoz ilyen tüneteket?
Ha valaki bekerül a Covid osztályra és bepanikol hogy nem kap normálisan levegőt már ráteszik a lélegeztető gépre. Azt is el tudom képzelni hogy mindenféle ok nélkül mesterséges kómába teszik a "Covidost" és ráteszik a lélegeztető gépre ahol 80 százalék az esélye arra hogy meghaljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!