Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a pártpolitikai preferenciá...

Mi a pártpolitikai preferenciád és oltási hajlandóságod?

Figyelt kérdés
A közelmúltban egymással ellentétes eredményű közvélemény-kutatások láttak napvilágot, ezért tennék most én is egyet (nem üzleti célból) :)

2021. ápr. 12. 09:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%
A fidernyák, hazug propaganda szajkózza csak ezt a baromságot. (Mármint: aki nem fideszes, az oltásellenes!)
2021. ápr. 12. 12:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Beoltatom magam, ha Pfizer vagy Moderna ÉS ha a sorrakerülésem időpontjában még mindig társadalmi előnyökkel jár a védettségi igazolvány (pl. mozi). Ha a két feltétel közül az egyik nem teljesül, nem oltatom be magamat.
2021. ápr. 14. 12:46
 13/19 anonim ***** válasza:
21%

10

Igen, meg a hazug gyurcsányisták akik "oltásellenesek", de sutyiba beoltatják maguk

2021. ápr. 14. 14:26
 14/19 anonim ***** válasza:
32%
Nem oltatom be magam egy nem létező dolog miatt.Nem oltatom be magam egy méreg vakcinával
2021. ápr. 15. 10:23
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

A politika nem érdekel,egyik oldal sem.

Az oltási hajlandóságom a nullával egyenlő.

2021. ápr. 15. 10:27
 16/19 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy f-szság ebből politikát csinálni, a fertőzés sem teszi.

A lélegeztető gépet meg nem kívánom se kormánypártinak, se ellenzékinek.

Nem embernek való, higyjétek el!

2021. ápr. 15. 12:57
 17/19 anonim ***** válasza:

16

Aki olyan hülye hogy napi szinten tesztelteti magát aztán a alpozitiv eredménynek köszönhetően bekerül a Covid osztályra és rakotik a lélegeztető gépre az meg is érdemli.Aki gyáva,tudatlan az haljon meg

2021. ápr. 15. 23:04
 18/19 anonim ***** válasza:

#17 én más okból voltam máskor.

Pozitív teszt ahhoz kevés hogy rátegyenek.

Csak mondjuk egy 150-es légzés szám és pulzus már pár perc után azon gondolkodsz, hogy az egyiket le kéne állítani, mert nincs annyi oxigén, hogy a szívednek is jusson még a légzőizmoknak is.

Vigyázz magadra!

2021. ápr. 16. 00:58
 19/19 anonim ***** válasza:

18

Mert csak a "Covid" okoz ilyen tüneteket?

Ha valaki bekerül a Covid osztályra és bepanikol hogy nem kap normálisan levegőt már ráteszik a lélegeztető gépre. Azt is el tudom képzelni hogy mindenféle ok nélkül mesterséges kómába teszik a "Covidost" és ráteszik a lélegeztető gépre ahol 80 százalék az esélye arra hogy meghaljon

2021. ápr. 21. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!