Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért tagadják,...

Az ellenzékiek miért tagadják, hogy a kormány példásan kezelte a járványhelyzetet?

Figyelt kérdés
Megvan a 4 millió beoltott! Visszakapjuk a szabad életünket. Orbán jól csinálta a járványkezelést és ti tagadjátok.

2021. ápr. 30. 21:18
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
56%

A múltkor valamelyik szellemi-deficites fidióta Kádárra mutogatott vissza - 31 év után!!!

Ekkora tehetségtelen hazug trógereket?!

2021. máj. 1. 13:11
 42/50 anonim ***** válasza:
8%

Én nem vagyok elvakultan Fidesz-imádó, de ha választani kell, isten mentsen a ellenzéktől, ahogy elfogulatlanul nézem megnyilatkozásaikat, a velük kapcsos történéseket. A Gyurcsány kormányzás meg egy csőd volt a köbön.

Itt az ellenzék által állított káoszos járványkezelésen azért csodálkozom, mert nincs olyan közöttük, akiből kinézhető, hogy jobban csinálta volna ezt. Az eddigi velük kapcsolatos tapasztalatok alapján kb. kihalt volna az egész ország, mert annyira bénák. Ez sajnos realitás, nem Fidesz imádat.

2021. máj. 1. 19:48
 43/50 anonim ***** válasza:
82%

Ez ugye csak találgatás, mert soha nem tudjuk meg, hogy az ellenzék hogyan kezelte volna a járványt, mert még a javaslataikat is lesöpörték.

Azt viszont nem kell találgatni, hogy mit csinált a fidesz, mert azt a saját bőrünkön tapasztalhatjuk. A nagyképűséget, az össze-vissza hablatyolást, a káoszt, a bűnbak keresést, a titkolózást, a visszafelé mutogatást, a felelősség másra hárítását, stb.

Szerintem a 2008-as válságnál is kb erre számíthattunk volna, ha nem bajnai kormányoz, hanem Orbán imitálja.

2021. máj. 1. 20:27
 44/50 anonim ***** válasza:
76%
A momentumos polgármesterünk jobban kezelte a járványhelyzetet.
2021. máj. 1. 20:52
 45/50 anonim ***** válasza:
11%
Én nem tapasztaltam járványkezelési "káoszt". Konkrétan ezt mire érted? Én, ha választani kell, inkább az ő intézkedéseiktől érzem magam nagyobb biztonságban. Vizitdíjfizetés, munkanélküliség sem hiányzik, de még sorolhatnám... De tudni sem kell az intézkedéseikről, mert elég, ha megnézi az ember a megnyilatkozásaikat: unintelligens, elvileg tanult emberhez méltatlan kommunikáció...veszélyes, ha ők vezetnek, hidd el!
2021. máj. 1. 20:53
 46/50 anonim ***** válasza:
79%

Nem?

Az első nagy hétvégi oltókampányt le kellett fújni, mert nem stimmelt semmi.

A tegnapi ad-hoc kampány lezajlott, de milyen tömegjelenetek árán.

Mi ez, ha nem káosz?

2021. máj. 1. 20:58
 47/50 anonim ***** válasza:
10%
Szerinted sokan meghaltak, az első hétvégi oltókampány elmaradása miatt, ugye erre gondolsz. Nekem meg az ugrik be az eddigiek alapján, hogy ellenzék agilitását látva, te úristen, hány hétvége maradt volna még ki pluszban? Egyáltalán mire eldöntik, hogy melyik vakcina, mire...inkább ne, köszi!
2021. máj. 1. 21:22
 48/50 anonim ***** válasza:
80%

Lassan 28 ezren haltak meg, és csinált rengeteg csödbe ment vállalkozást, rengeteg munkanélkülit azzal, hogy 3 majd 6+ hónapra bezáratott rengeteg munkahelyet, az ennek kompenzálására kapott pénzt az eutól pedig ellopta.

Tényleg vagy olyan agymosott, hogy még mindig orbán seggét nyalod? Ez nagyon durva. Hogy lehet ennyi IQ- val élni??? Te jó ég! Döbbenet!

Őszintén remélem, hogy jövőre eltakarodik az ország éléről a nyaloncaival együtt a Mocsok élősködő! Az után, hogy ilyen aljas módon kezelte a járványt, cserbenhagyta az embereket akik eltartják a dagadt testét, kivéreztette az önkormányzatokat, semmi esélye nyerni. Az összefogás szerencsére le fogja váltani.

2021. máj. 1. 23:37
 49/50 anonim ***** válasza:
25%

:) na ez az ellenzék.

No comment.

2021. máj. 1. 23:50
 50/50 anonim válasza:
81%
Lehet hogy köze van a 27 ezer halotthoz?
2021. máj. 2. 10:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!