Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek mi történt veletek...

Ellenzékiek mi történt veletek a járvány alatt?

Figyelt kérdés
A kérdésem az ellenzékiekhez irányulna, olvasgatom a HVG komment szekcióját meg a facebook oldalát, ill. az Index meg a 444.hu facebook oldalát és azt látom, hogy a járvány helyzetet totálisan politikai témává tették, szó szerint egymásnak estetek, egymást fideszezitek, csak mert az egyik támogatja a nyitást, míg a másik nem, aki a nyitást támogatja az Fideszes, aki meg zárna továbbra is ellenzéki? mi ez a gondolkodás emberek? ölitek egymást és próbáljátok bizonygatni egymásra, hogy ki Fideszes troll csak mert az egyik nyitna, míg a másik zárna, hol ott közben tök ugyan olyan ellenzékik....mi történt? tömegével látom a kommentelők között ezt a birka tempót.

2021. ápr. 25. 22:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Te is fideszes vagy!!!!
2021. ápr. 25. 22:52
 2/13 árokpart ***** válasza:
38%
Elment az eszük sajnos. Mintha fájna nekik, hogy lefutott a harmadik hullám. Egyszerűen nem értem az ilyen embereket ennyire tetszett nekik ez a járvány és azt sajnálják, hogy most már a komplexusukat nem tudják kiélni vele úgy, hogy pánikoltatják a többieket. Más magyarázatot nem tudok elképzelni.
2021. ápr. 25. 22:52
 3/13 anonim ***** válasza:
20%
Megtébolyultak, mondjuk ennyi lyukra futás után nem csodálom. Szerintem a keleti vakcinás sztori tett be nekik a leginkább, mert beigazolódott, hogy jó döntés volt beszerezni. Most meg már kezd vége lenni a járványnak, és sajnálják, hogy nem tudják tovább nyomni a halálkampányt.
2021. ápr. 25. 23:04
 4/13 A kérdező kommentje:
1-es Én a bizonytalanok táborát erősítem, és kicsit sem kell nekem hinni, egész nyugodtan fel lehet menni a HVG komment szekciójába, vagy a facebookra a HVG, Index, 444.hu oldalihoz a saját szemeddel láthatod, hogy a járványos cikk alatt most a hétvégén, hogy estek egymásnak az ellenzéki szavazók...menj föl és nézd meg, nem egy bizonyíthatatlan tényt írtam...ezen miért kell behisztizni? szimplán ledöbbent amit látok vagy olvasok, mert ciki vagy sem én ellenzékiektől ekkora egymásnak esést még nem láttam semmilyen témában....de az egészen megdöbbentő számomra legalább is, hogy eszméletlenül fideszezik egymást csak mert nem értenek egyet. Naiv vagyo aláírom, de akkor is ledöbbentem ezen most.
2021. ápr. 25. 23:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

" a járvány helyzetet totálisan politikai témává tették"

Az ellenzék? A fideszes politikusok minden megszólalásukban a járvány kapcsán az ellenzéket rugdossák. Gulyás nem tud elmondani úgy egy kormányinfót, hogy ne a baloldalt rugdossa.

2021. ápr. 25. 23:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"szó szerint egymásnak estetek, egymást fideszezitek, csak mert az egyik támogatja a nyitást, míg a másik nem"

Te komolyan azt hiszed, hogy ezeket a facebook oldalakat csak ellenzékiek látogatják, és fideszesek nem kommentelnek oda a zárás/nyitás kapcsán? Mert akkor nagyon el vagy tévedve.

2021. ápr. 25. 23:23
 7/13 anonim ***** válasza:
47%

Az ellenzék tudja úgy emlegetni a járványt, hogy ne legyen téma a Fidesz kritizálása?

2021. ápr. 25. 23:29
 8/13 A kérdező kommentje:

6-os

Amikor azon megy a vita, hogy ki tudja jobban szidni a Fideszt és ki tudja bizonyítani a másiknak, hogy ki a nagyobb ellenzéki szimpatizáns és melyikük gyűlöli jobban a Fideszt, akkor mindenre gondolnék csak arra nem, hogy az illető Fideszes szavazóval vitatkozna így :P ráadásul több oldalon keresztül. Még 1x mondom, nem kell hitetlenkedni, fel lehet menni a hírportálok oldalaira és a saját szemeitekkel meg lehet nézni vagy bizonyulni a helyzetről...

2021. ápr. 25. 23:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
#7 tekintve, hogy a kormány, alias fidesz, kisajátította a járvány elleni védekezést, furán venné ki magát ha nem lenne téma a kormány, alias fidesz, inkompetenciája egy témába vágó megbeszélésen.
2021. ápr. 25. 23:57
 10/13 anonim ***** válasza:
22%

Mikor vett részt az ellenzék ilyen témába vágó megbeszélésen? Hát közük nincs hozzá.

2021. ápr. 26. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!