Az ellenzékiek miért tagadják, hogy a kormány példásan kezelte a járványhelyzetet?
27. Nekem vannak!
Te meg nézz utána!
Nagyon rád fog férni!
Olcsó, primitív kormányreklám ez a kérdés!
Ráadásul egy szó sem igaz belőle.
29-es "Lesz ez még 10% alatt is mint 1994-ben, nem hogy kétharmad."
Igen, ez igaz, de a ti moslékkoalíciótokra.
Az ellenzék mit csinálna különbbül? Ők nem loptak? Gyurcsány idején még nagyobb romokban volt az EÜ. Minden rosszabb volt. A halottakról nem a fidesz tehet, hanem a felelőtlen, szabályokat be nem tartó emberek, akik terjesztik a vírust.
Egyébként én sem vagyok oda az ellenzékért, sem a fideszért. Az inkompetens ellenzék hibája az, hogy a fidesznél nincs jobb választás jelenleg!
Van bárki igazán kompetens ember az ellenzékben? "röhögcsélős" "fasiszta ajtó" Kunhalmi? Az ideges Szabó Timi? Az alkoholista ELKurcsány? NOlimpia fegyőr?
Találkozunk 22-ben. Én elmegyek szavazni. És a fideszre fogom behúzni az x-et! Orbán miniszterelnök Úrra!
34: O1G - eci
Aki egy ilyenre szavaz, az is az!
"...Egyébként én sem vagyok oda az ellenzékért, sem a fideszért."
Ezt az ócska bolsevik piár dumát!
🤣🤣🤣 Miket írnál, ha odalennél a fideszért?
"Gyurcsány idején"
Hol van már Gyurcsány? Akkor is ezzel fogtok érvelni, amikor már rég alulról szagolja az ibolyát?
#37 Egészen addig kell ezzel érvelni amíg gyurcsány és sleppje alkotja az alternatívát a fidesszel szemben.
Miért nem dobtátok már őt és az akkori mszp-szdsz összes politikusát, megmondóemberét a kukába, ahová valók lettek volna?
Akkor nem lehetne állandóan gyurcsányozni.
Torgyánnal sem jön senki, az mdf politkusait meg kormányzatát sem emlegeti senki - mert ők már ott vannak ahol lenniük kell, a feledés homályában.
Először ti tegyétek meg azt, hogy ne legyen okunk gyurcsányozni és majd utána nem is fogunk!
Pedig 11 év kártékonykodás, lopás, bolsi propaganda után lassan elkezdhetnétek Orbánozni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!