Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért tagadják,...

Az ellenzékiek miért tagadják, hogy a kormány példásan kezelte a járványhelyzetet?

Figyelt kérdés
Megvan a 4 millió beoltott! Visszakapjuk a szabad életünket. Orbán jól csinálta a járványkezelést és ti tagadjátok.

2021. ápr. 30. 21:18
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
83%
Hogy ki mikor és mennyi oltást kap, az a járványkezelésnek csak egy pici szelete. Az összes többivel együtt megbukott, ezt a többiek előttem már szépen kifejtették. A sok halott, a leharcolt eü, a csődbement vállalkozások, az elsikkasztott milliárdok, amelyet az EU a magyar embereknek küldött, de valahogy a haverok zsebében landolt. Én nem is értem, hogy hogy lehet még valaki ezek után fidesz-párti.
2021. ápr. 30. 23:49
 32/50 anonim ***** válasza:
80%

27. Nekem vannak!

Te meg nézz utána!

Nagyon rád fog férni!

2021. máj. 1. 00:04
 33/50 anonim ***** válasza:
83%

Olcsó, primitív kormányreklám ez a kérdés!

Ráadásul egy szó sem igaz belőle.

2021. máj. 1. 00:11
 34/50 A kérdező kommentje:

29-es "Lesz ez még 10% alatt is mint 1994-ben, nem hogy kétharmad."

Igen, ez igaz, de a ti moslékkoalíciótokra.

Az ellenzék mit csinálna különbbül? Ők nem loptak? Gyurcsány idején még nagyobb romokban volt az EÜ. Minden rosszabb volt. A halottakról nem a fidesz tehet, hanem a felelőtlen, szabályokat be nem tartó emberek, akik terjesztik a vírust.

Egyébként én sem vagyok oda az ellenzékért, sem a fideszért. Az inkompetens ellenzék hibája az, hogy a fidesznél nincs jobb választás jelenleg!

Van bárki igazán kompetens ember az ellenzékben? "röhögcsélős" "fasiszta ajtó" Kunhalmi? Az ideges Szabó Timi? Az alkoholista ELKurcsány? NOlimpia fegyőr?

Találkozunk 22-ben. Én elmegyek szavazni. És a fideszre fogom behúzni az x-et! Orbán miniszterelnök Úrra!

2021. máj. 1. 01:17
 35/50 anonim ***** válasza:
83%

34: O1G - eci

Aki egy ilyenre szavaz, az is az!

2021. máj. 1. 09:25
 36/50 anonim ***** válasza:
70%

"...Egyébként én sem vagyok oda az ellenzékért, sem a fideszért."

Ezt az ócska bolsevik piár dumát!

🤣🤣🤣 Miket írnál, ha odalennél a fideszért?

2021. máj. 1. 10:01
 37/50 anonim ***** válasza:
58%

"Gyurcsány idején"

Hol van már Gyurcsány? Akkor is ezzel fogtok érvelni, amikor már rég alulról szagolja az ibolyát?

2021. máj. 1. 10:39
 38/50 anonim ***** válasza:
0%

#37 Egészen addig kell ezzel érvelni amíg gyurcsány és sleppje alkotja az alternatívát a fidesszel szemben.

Miért nem dobtátok már őt és az akkori mszp-szdsz összes politikusát, megmondóemberét a kukába, ahová valók lettek volna?

Akkor nem lehetne állandóan gyurcsányozni.

Torgyánnal sem jön senki, az mdf politkusait meg kormányzatát sem emlegeti senki - mert ők már ott vannak ahol lenniük kell, a feledés homályában.

Először ti tegyétek meg azt, hogy ne legyen okunk gyurcsányozni és majd utána nem is fogunk!

2021. máj. 1. 11:22
 39/50 anonim ***** válasza:
41%
Én nem támogatom Gyurcsányt, mást támogatok, aki meggyőzött a pozitív intézkedéseivel, és az nem is a kormánypárt.
2021. máj. 1. 11:25
 40/50 anonim ***** válasza:
84%

Pedig 11 év kártékonykodás, lopás, bolsi propaganda után lassan elkezdhetnétek Orbánozni is.

2021. máj. 1. 11:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!